Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Plijenila pažnju na glasovanju

Pogledajte kako to izgleda kada djeca zavladaju Europskim parlamentom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanska zastupnica Europskog Parlamenta Licia Ronzulli svakodnevno sa sobom na posao vodi i svoju 18-mjesečnu djevojčicu.

Licia Ronzulli sa sobom na posao u Europski parlament vodi svoju 18-mjesečnu kćerkicu Victoriju još otkad je napunila mjesec dana, piše Daily Mail. No, jučer je Victoria pokazala da joj je dosta samo sjediti u majčinu krilu, pa je odlučila i ona sudjelovati u glasovanju vezanom uz krizu eurozone pa je, kada je njena mama Licia digla ruku, isto učinila i malena Victoria.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom

Ova 36-godišnja zastupnica dovela je pojam 'multitaskinga' na novu razinu istovremeno pazeći na dijete, prateći raspravu u Parlamentu i odgovarajući na pozive i poruke na svom mobitelu.

>> Kako uskladiti posao i obitelj?

Inače, Licia Ronzulli je zastupnica EP od 2009. godine, a ona i njen suprug su dobri prijatelji Silvija Berlusconi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene