Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašan tempo života

Otkrijte kako biti čarobnjak vremena i majstor financija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Večeras o 'Provjerenom' doznajte koliko vremena zaposleni roditelji provode sa svojom djecom, te kako biti profesionalac i sjajan roditelj.

Manje od sat vremena na dan! Toliko kvalitetnog vremena provedu roditelji s vlastitom djecom. Strašno, alarmantno…No tempo života, tvrde naši sugovornici je danas takav.

Pročitajte i ovo Provjereno: Moje mjesto pod suncem - 8 Moje mjesto pod suncem Posebno mjesto koje pomaže drugima: "Kako očekivati da dijete bude dobro i pristojno u školi kad je zapravo gladno?" Djeca zlostavljala mačku - 3 Donosi Provjereno Djeca seksualno zlostavljala mačku, uhićen maloljetnik: "Uvijek eksperimentiraju. Traže se, nisu sigurni što žele"

Sve je na brzinu, posao oduzima većinu vremena. Podaci su to koji se temelje na istraživanju koje je proveo portal Moj Posao prije nekoliko mjeseci.

Kako biti čarobnjak vremena i majstor financija? Kako biti profesionalac i sjajan roditelj? Bitka je to koja svaki dan traje od jutra do mraka. Donosimo vam savjete stručnjaka, ali i uvid u to kako danas funkcionira moderna obitelj.

Više doznajte večeras u Provjerenom u 22:20h na Novoj TV.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene