Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zanimljiva ideja

Pogledajte kako su betonske cijevi pretvorili u HOTEL!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cijevi teško možemo povezati s hotelima. No, ovaj primjer iz Meksika je dokaz kako se i betonske cijevi mogu pretvoriti u hotelske sobe.

Betonske cijevi duge 3,5 metra i široke 2,4 metra redizajnirane su i pretvorene u sobe za spavanje. Svaka je soba opremljena bračnim krevetom, električnim ventilatorom i rasvjetom. U sobe ulazi jako puno prirodne svjetlosti jer su vrata izrađena od stakla. Ipak, kako bi se osigurala privatnost gostiju, postavljene su i zavjese, prenosi APTN.

Pročitajte i ovo Ilustracija Važna stvar Jedna od najvećih investicija u hrvatski turizam: Hotelski div počinje s gradnjom Ilustracija Crna predviđanja Najvažnija izborna godina počela krvavim obračunom: Karteli ubili dva gradonačelnička kandidata

>> Hotel s ljestvice TOP 10 najneobičnijih građevina!

'Ideju su nam dale neželjene odvodne cijevi koje su bile na ulicama grada. Dakle, mi smo ih reciklirali i maksimalno iskoristili, tako da je to i ekološki privatljivo', rekao je Ricardo Garcia, direktor Tubo hotela. Na pitanje je li neugodno živjeti u skučenoj sobici, Garcia je rekao: 'Ne, uopće. Beton je gust, tako da drži temperaturu stabilnom. Sobe su zimi tople, a ljeti hladne'. Ipak, najbolji dio ovoga hotela pristupačna je cijena od 20 do 50 dolara po noći.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene