Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte Guinnessove zvijezde:

Od elastične žene do muškarca s najviše piercinga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Guinness World Records objavio je svoj izbor svjetskih rekorda za 2012. godinu, a neki od rekordera su pozvani u London na dodjelu nagrada.

Novozelanđanka Skye Broberg, tzv. elastična žena, doslovce se provukla kroz teniski reket, a potom se cijela 'strpala' u kutiju veličine omanjeg kovčega.

Pročitajte i ovo Ilustracija Posebna djevojčica Čudo od djeteta: Nevjerojatne sposobnosti dvogodišnjakinje dovele je do Guinnesove knjige rekorda Slika nije dostupna Guinnessov rekord Oni su čak 100 puta jedno drugom rekli 'Da'

'Vrlo je praktično primjerice kada putujete prekooceanskim letovima. Kad putujem iz Novog Zelanda u London mogu se smotati na svom sjedalu i odrijemati. Drugi ljudi su pomalo ljubomorni na tu činjenicu', kazala je Skye.

Studentica Chanel Tapper iz Texasa ima najduži jezik na svijetu. Dugačak je čak 9.85 centimetara. Kaže kako je 'vrlo koristan jer može jesti jogurt bez žice'.

Stručnjak za računala, 52-godišnji Rolf Buchhol, na svom tijelu ima čak 453 piercinga.

'Zašto ima toliko piercinga? Pa, počelo je s piercingom na bradavici, potom na uhu. Volim taj osjećaj pa sam ih radio sve više i više i sada ih je 453', kazao je Rolf. 

Udo Kretzshmann je uspio zasvirati na najvećoj violini na svijetu čije je gudalo dugačko čak 5,2 metra.

Chris Walton iz Las Vegasa drži rekord s najdužim noktima na svijetu. Nokti na njezinoj lijevoj ruci dugački su 3,01 metar, a na desnoj 2,92 metra. Pušta ih punih 18 godina.

'Nije to bila odluka. Samo su rasli i tako je počelo. Nikada nisam razmišljala o tome, no sada kad sam u Guinnessovoj knjizi rekorda drago mi je. Komu ne bi bilo?', kazala je Chris.

U London su na dodjelu nagrada stigli i Japanci s psima koji preskaču konopac, 'najbrža' kapelica za vjenčanje, Englez koji je sakupio kolekciju od 571 Dalek robota iz serije 'Dr Who' i mnogi drugi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene