Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Guinnessov rekord

Oni su čak 100 puta jedno drugom rekli 'Da'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako bračnim parovima često ide na živce kada im bračni drug po stoti put ponavlja jedno te isto, Lauren i David Blair nisu jedan od takvih parova.

60-godišnja Lauren i 58-godišnji David iz Hendersona u američkoj saveznoj državi Tennessee, prvi put su jedno drugom rekli 'DA' 1984. godine u Topanga Canyonu u Kaliforniji, piše Huffington Post.

Pročitajte i ovo Portugalski mastif, ilustracija Najstariji pas Bobijev rekord doveden u pitanje: Iz Guinnessovog svjetskog rekorda proveli reviziju Slika nije dostupna Ljubav je jača od svega VIDEO Oženio se najviši čovjek na svijetu, mlada od njega niža 77 centimetara

Od tada, svoje su bračne zavjete obnovili još 99 puta, a svaka je ceremonija održana na drugoj lokaciji. Posljednja, jubilarna 100. ceremonija, održana je 2. listopada na Havajima  i to u Hard Rock Cafeu u Honoluluu.

Lauren i David su time ušli u Guinnessovu knjigu rekorda u kategoriji kao bračni par koji je najviše puta obnovio bračne zavjete i time 'potukli' vlastiti rekord iz 2001. godine kada su zavjete obnovili 'samo' 66 puta.

Lauren kaže kako to rade jer žele ponovno proživjeti taj moment ushićenja.

'Oboje smo u prošlosti bili u dugim vezama i to nije ispalo kako treba. No, našli smo se, rođeni smo jedno za drugo i željeli smo kontinuirano dijeliti to iskustvo obnavljanja bračnih zavjeta. Volim gledati u Davidove oči dok ih izgovara. Znam da će me taj čovjek voljeti sve do moje smrti. Naravno, on će vam reći da to radi zbog bračnih putovanja', našalila se Lauren.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene