Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pravi primjer životne ironije slučaj je Gilberta Vallea koji je u zatvoru završio zbog svojih kanibalističkih poriva. Iza rešetaka sada radi kao - kuhar.


Gilberto Valle, bivši policajac koji je u zatvoru završio nakon što je razotkriven njegov plan da otme, skuha i pojede dijelove tijela jede žene. Svoj plan otrkio je čovjeku koji je preko interneta htio kupiti ženino meso.

Vezani članci Novac, ilustracija Policajac u Osijeku ostao bez posla i završio u pritvoru jer je za 1160 kuna "izgubio" dokumentaciju o dileru Slika nije dostupna 'Trebala sam prerezana vrata visiti obješena za noge'

Mailovi koje su izmjenjivali bili su krajnje uznemirujući.'Mislio sam zavezati joj tijelo za neki aparat... kuhati je na laganoj vatri i držati je živom što je duže moguće', pisalo je u jednom od njih.

Policajac kanibal: Planirao skuhati i pojesti ženu

Gilberto sada svakodnevno u njujorškom zatvoru kuha doručak i ručak za sve zatvorenike i za to je plaćen 44 centa po danu. Njegova majka, i dalje uvjerena kako je njen sin nevin, kaže kako je do sada uspio usavršiti vještinu izrade savršene pizze, prenosi NYDailyNews.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook