Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Život iza rešetaka

Planirao skuhati i pojesti ženu, a sad je kuhar u zatvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pravi primjer životne ironije slučaj je Gilberta Vallea koji je u zatvoru završio zbog svojih kanibalističkih poriva. Iza rešetaka sada radi kao - kuhar.

Gilberto Valle, bivši policajac koji je u zatvoru završio nakon što je razotkriven njegov plan da otme, skuha i pojede dijelove tijela jede žene. Svoj plan otrkio je čovjeku koji je preko interneta htio kupiti ženino meso.

Pročitajte i ovo Ilustracija Lakše je ozlijeđen Policajac neoprezno uletio u zavoj pa službenim automobilom sletio s ceste Ilustracija Najavljene disciplinske radnje Mladi policajac u alkoholiziranom stanju zapucao tijekom pravoslavnog Badnjaka

Mailovi koje su izmjenjivali bili su krajnje uznemirujući.'Mislio sam zavezati joj tijelo za neki aparat... kuhati je na laganoj vatri i držati je živom što je duže moguće', pisalo je u jednom od njih.

Policajac kanibal: Planirao skuhati i pojesti ženu

Gilberto sada svakodnevno u njujorškom zatvoru kuha doručak i ručak za sve zatvorenike i za to je plaćen 44 centa po danu. Njegova majka, i dalje uvjerena kako je njen sin nevin, kaže kako je do sada uspio usavršiti vještinu izrade savršene pizze, prenosi NYDailyNews.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene