Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ta divna stvorenja

Pametan pas zna čemu služe ladice!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obično su mačke ti prepredeni kućni ljubimci, koji su u stanju napraviti štošta kako bi došli zadovoljili svoje želje. No u priloženom videu, jedan pas pokazuje svoju vještinu krađe hrane u kuhinji.

Crni pas koristi se ladicama kako bi se popeo do radne kuhinjske površine pored sudopera, a potom šapom otvara i vrata kuhinjskog ormarića kako bi došao do željenog zalogaja.

Pročitajte i ovo Vuk - 2 Udruge upozoravaju Uhićen splitski psihijatar zbog mučenja 67 pasa i dva vuka: "Kakvi su to ljudi? To su neljudi!" Ivana Crnoja, predsjednica Udruge Pobjede U KORONAKRIZI Hrvati su u posljednje dvije godine udomili ili kupili više od 120 tisuća pasa, ali postoji i druga strane medalje: "Probajte zamisliti da ste zadnja rupa na svirali"

>> Ma tko im može odoljeti kad su tako slatki!

Vještina kojom se ovaj pas penje po kuhinjskim elementima posramila bi i pokoju mačku, ali da ne ostane sve samo na riječima pobrinula se kamera, koja je čitavu akciju snimila. Pogledajte.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene