Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svjetski izvještaj o sreći

Ovo su najsretnije zemlje svijeta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svjetski izvještaj o sreći, čiji je autor Komisija UN-a, nudi popis najsretnijih zemlji na svijetu. Predlažemo vam da za idući put u inozemstvo odaberete jednu od ovih zemalja.

1. Danska– Danska je zasjela na začelje popisa najsretnijih zemalja na svijetu. Ovo će možda šokirati one koji su na prvom mejstu očekivali neku egzotičnu zemlju, okupanu suncem, koja nama strancima, djeluje kao da je oslobođena svih problema.

Pročitajte i ovo Autobusi "Za tri kilometra - pet eura" "Roditeljima je to previše, neki djecu ne šalju na školske izlete": Doznali smo zbog čega su skočile i cijene prijevoza učenika Slika nije dostupna Izvješće UN-a PALI SMO ZA 12 MJESTA Danci 'pucaju' od sreće, a Hrvati sve nesretniji

2. Finska- Stanovnici Finske znaju pravi recept za sreću. Za njih to je zdrav život, ravnoteža između posla i privatnog života i kavliteta života.

3. Norveška- Ne samo da Norveška rankira kao jedna od najsretnijih zemalja, već se često nađe i na popisu zemalja poželjnih za život.

>> Evo kako je student iz Zagreba uspio proputovati Europu i Ameriku!

4. Nizozemska- Jesu li tulipani i bicikli razlozi ili znakovi sreće? Ovo je za Nizozemce pitanje kokoši i jajeta. Nizozemska je pokazala iznenađujuće visoku razinu jednake distribucije sreće među Nizozemcima

5. Kanada- Kanada se može pohvaliti visokom razinom političke slobode, jakih društvenih veza, zdravstvene i ekonomske stabilnosti. Sve ovo dovoljan je razlog za sreću Kanađana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene