Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"

Fascinantno

Ovo je najveća albino obitelj na svijetu! I Indijci su!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj Pullan ima deset članova i svi imaju albinizam! U svijetu to ima jedna od 17.000 osoba.

Rosetauri Pullan (50) i njegova supruga Mani (45) na čelu su vjerojatno najpoznatije albino obitelji na svijetu. Dvogodišnji Dharamraj je najmlađi član ove zanimljive obitelji koju čeka mjesto u Guinnessovoj knjizi rekorda.

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija u Punjabu Djevojčica (10) umrla nakon što je pojela tortu na svojem rođendanu: "Rekla je da je jako žedna. Tijelo je bilo sve hladnije" Vladimir Putin Drugačija slika Ovo su državnici koji su čestitali Putinu na pobjedi na izborima: "Naš stariji brat je trijumfirao, to je dobar znak za svijet"

Pullanovi žive u jednosobnom stanu u New Delhiju i kažu da se čitavi život bore s predrasudama. 'Čula sam da nas zovu 'angrez', što znači 'Englezi'' rekla je Rosetuari za The Sun. 'Ne vidimo baš najbolje i ne možemo dugo biti na suncu, ali se trudimo živiti najbolje što možemo. Iako su ljudi New Delhiju otvoreni mnogi misle da smo stranci', dodaje Rosetauri.

Iz Guinnessove knjige rekorda će uskoro potvrditi da je obitelj Pullan najveća albino obitelj na svijetu. Do tada, rekord drže dvije šesteročlane obitelji iz SAD-a i Kanade. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene