Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima 13 godina

Ovo je najmlađi dopisnik iz Bijele kuće!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ethan Sattler, 13-godišnji američki bloger, postao je jedan od najmlađih dopisnika iz Bijele kuće tijekom izvještavanja s inauguracije.

Ovaj mladi novinar jedva da je ušao u tinejdžerske godine a već piše blog za koji je želio izvještavati s inauguracije Baracka Obame. Da bi to učinio, morao je prvo poslati prijavu, piše Wall Street Journal.

Pročitajte i ovo Donald Trump nije ljubitelj novinara (Foto: AFP) Odluka suca Novinaru CNN-a kojeg je Trump izvrijeđao i izbacio iz Bijele kuće vraćena novinarska akreditacija CNN-ov novinar Jim Acosta i Donald Trump (Foto: AFP) Izvjestitelju oduzeta akreditacija Medijske organizacije podržale CNN-ovu tužbu; Bijela kuća odgovorila: ''Nijedan novinar nema pravo ulaska''

U studenom, Sattleru je ured predsjednika SAD-a dao odobrenje, odnosno jednodnevnu propusnicu koja će mu omogućiti izvještavanje s inauguracije iz sobe za novinare u Bijeloj kući.

>> VIDEO i FOTO Obama prisegnuo pred 700.000 ljudi

'Izvještavanje je manje glamurozno nego to izgleda na TV-u. Čini se da, kada ste bombardirani infotainmentom modernog novinarstva, mislite da se nešto vrijedno vijesti događa svake sekunde, svakoga dana. Upravo sada ne događa se ništa', rekao je Sattler.

Kia Baskerville, producentica na CBS Newsu rekla je kako je bila toliko impresionirana s njim da mu želi ponuditi stažiranje kada bude na fakultetu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene