Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U okviru 7. susreta Političke akademije HNS-a na kojima se danas u toplicama Sveti Martin na Muri okupilo oko dvije tisuće članova HNS-a iz cijele Hrvatske, snimljena je velika milenijska fotografija HNS-a.


U snimanju je sudjelovalo oko 1500 članova stranke obučenih u narančaste majice, zaštitnu boju stranke, a fotografiju je nakon otvaranja tradicionalnih sportskih susreta HNS-a, snimio fotograf Šime Strikoman, posebno iskusan u milenijskim fotografijama.

Vezani članci Radimir Čačić i HSLS u klubu - 4 Radimir Čačić i Dario Hrebak zajedno u saborskom klubu: "Naša je uloga da Vlada ima 76 ruku" Ministrica Blaženka Divjak Blaženka Divjak odlazi iz politike: "Građani očekuju da ministri budu političari s izbornim legitimitetom"

>> Pusić poručila: Čačićev odlazak bi destabilizirao Vladu

'Sportski susreti HNS-a održavaju se sedmu godinu za redom, a ove se godine članovi stranke natječu u sedamnaest sportskih disciplina', stoji u priopćenju iz Hrvatske narodne stranke.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.