Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oko 1.500 članova na okupu

I oni su snimili milenijsku fotografiju...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U okviru 7. susreta Političke akademije HNS-a na kojima se danas u toplicama Sveti Martin na Muri okupilo oko dvije tisuće članova HNS-a iz cijele Hrvatske, snimljena je velika milenijska fotografija HNS-a.

U snimanju je sudjelovalo oko 1500 članova stranke obučenih u narančaste majice, zaštitnu boju stranke, a fotografiju je nakon otvaranja tradicionalnih sportskih susreta HNS-a, snimio fotograf Šime Strikoman, posebno iskusan u milenijskim fotografijama.

Pročitajte i ovo HNS-ov kamp u Velikoj Gorici Anketa Dnevnika Nove TV Tko bi trebao platiti izgradnju stadiona u Hrvatskoj? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV Josip Pavić, državni tajnik - 2 Za Dnevnik Nove TV Državni tajnik o ustaškoj zastavi: "Dovoljno je jasno tko je kriv i odgovoran"

>> Pusić poručila: Čačićev odlazak bi destabilizirao Vladu

'Sportski susreti HNS-a održavaju se sedmu godinu za redom, a ove se godine članovi stranke natječu u sedamnaest sportskih disciplina', stoji u priopćenju iz Hrvatske narodne stranke.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene