Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KRENITE U ZRAČNU LUKU RANIJE

Otvorena je nova proširena multibrend trgovina The Fashion Place

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR PR PR +5 PR Galerija 1/10 >>
Ako se ovih dana spremate poletjeti na zasluženi godišnji odmor u zemlji ili inozemstvu, krenite u zračnu luku ranije i počastite sebe ili bližnje dobrim šopingom u bescarinskoj zoni.

 Naime, prošli su dani kada smo željno iščekivali povratni ili povezani let da bismo si priuštili dobar komad odjeće ili modnog dodatka luksuznijeg brenda po povoljnijoj cijeni. To nam je sada dostupno i u zagrebačkoj Zračnoj luci Franjo Tuđman, u kojoj je ovoga tjedna tvrtka SDA Croatia otvorila novu proširenu konceptualnu trgovinu The Fashion Place.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nagli uzlet Prije nekoliko godina nisu imali ni za plaće - danas sasvim druga priča Slika nije dostupna Ljetni red letenja Pleso pod navalom putnika

PR PR

Na 180 kvadratnih metara atraktivno uređenoga prodajnog prostora može se naći široka ponuda odjeće, modnih dodataka i nakita omiljenih svjetskih brendova, a novost koju SDA Croatia ekskluzivno donosi na hrvatsko tržište jest francuski luksuzni brend Longchamp, čija se ponuda modnih dodataka prostire na 27 kvadratnih metara novootvorene trgovine.

PR PR

Uz pariški Longchamp, koji će obradovati sve ljubitelje kožnih torbi i kvalitetnih kovčega, posjetitelje trgovine također očekuju drugi omiljeni i poznati brendovi kao što su nova kolekcija popularnih torbica Furla za žene te CK-ova muška kožna galanterija ili pak nakit Michael Kors i Swarovski. Atraktivnu ponudu sunčanih naočala čine brendovi Ray Ban, Prada, Gucci, Burberry, D&G, MK, Maui Jim i Guess, a satova Tag Heuer, Tisso, Daniel Wellington, Diesel, Guess i MK.

PR PR

Uz mušku kolekciju odjeće Hugo Boss, u trgovini The Fashion Place sada je dostupna i odjeća hrvatskih dizajnera, odnosno brendova Hippy Garden i Lei Lou.U posebnom dijelu trgovine s atraktivnim animacijama predstavljaju se najnoviji trendovi sezone te najavljuju novosti tijekom cijele godine pa će se u trgovini s vremenom izmjenjivati i dodatni asortiman brendova kao što su primjerice Superdry, Not Shy, Jott i Calvin Klein.

PR PR

The Fashion Place će, osim širinom i atraktivnošću ponude, domaće i inozemne putnike privući cijenama koje su niže i do 20 posto u usporedbi s cijenama na hrvatskom tržištu te u sličnim putničkim trgovinama u drugim europskim zračnim lukama. Tijekom godine u trgovini će se moći naći i posebne promotivne akcije.

PR PR

S ciljem osiguravanja jednostavne kupnje i pružanja prvorazredne usluge, svim je putnicima na raspolaganju i posebna usluga Shop&Collect, koja omogućuje da kupljene proizvode preuzmete nakon povratka s putovanja u Zagreb ili vam se ti proizvodi mogu dostaviti na kućnu adresu ako stižete kasnijim letom.

PR PR

Nova trgovina u zagrebačkoj zračnoj luci The Fashion Place uređena je u skladu s najsuvremenijim svjetskim trendovima uređenja takvih putničkih trgovina, a odlikuje je zaigran, otkačen i energičan koncept koji kupcima pruža jedinstveno iskustvo kupnje. Pri uređenju prodajnoga prostora u kojem je izložena ponuda hrvatskih dizajnera korišten je suvremeni industrijski dizajn te je izrađen poseban strop sa stiliziranim crvenim kvadratima koji simboliziraju polja na hrvatskom grbu.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene