Jeste li se ikad našli u problemu prilikom odabira električne četkice za zube?

Galerija


Ako je odgovor da, ne brinite, niste jedini! Tržište je puno različitih proizvoda za oralnu higijenu i često se teško odlučiti. Hoće li ona biti mekša ili tvrđa, kojeg proizvođača odabrati, koliko često mijenjati nastavke četkice i slično, pitanja su mnogih koji se za pomoć obraćaju svom stomatologu od povjerenja.

Vezani članci PR Zdravlje nema cijene i ulaganje u njega uvijek je dobra ideja - prijavite se na besplatan pregled PR Upoznajte pametne četkice za zube koje misle na sve

Stomatolozi iz Poliklinike ARENA preporučuju upravo Philips Sonicare električne četkice, a ovih dana na njihovoj je adresi predstavljena nova linija Philips Sonicare električnih četkica. Imali su priliku ekskluzivno isprobati novu Sonicare Protective Clean liniju koja dolazi u dva oblika oralne zaštite - Sonicare Protective Gum i Sonicare Protective White. Iz prve ruke stomatolozi su se uvjerili u iznimne rezultate koje ona donosi.

PR
PR

Električna četkica stvara 62000 pokreta u minuti i time uklanja do 7 puta više naslaga nego obična četkica. Jednostavna je za korištenje, a najnovija tehnologija upozorit će vas kada je potrebno promijeniti nastavak za četkanje. Također, senzor pritiska pobrinut će se da tijekom četkanja ne stišćete prejako, kako biste zaštitili svoje desni od povlačenja.
Ovu četkicu obožavat ćete jer:

1. Uklanja naslage
2. Osigurava zdravlje desni
3. Prirodno izbjeljuje zube

PR
PR

Rezultati korištenja zadivit će vas već nakon 2 minute, a nakon 2 tjedna i vašeg stomatologa.

S obzirom da je nova linija posvećena pacijentima koji imaju problema s desnima, imaju protetske radove ili su u ortodontskoj terapiji, iz ARENE kažu kako je upravo ova električna četkica odgovara profilu većine njihovih pacijenata.

Stomatološka poliklinika ARENA
Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb
Tel: 01/6542-655
Web: http://www.arenapoliklinika.hr
E-mail: info@arenapoliklinika.hr
Facebook page: https://www.facebook.com/ArenaPoliklinika/