Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PHILIPS SONICARE

Upoznajte pametne četkice za zube koje misle na sve

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/4 >>
Ako ste se ikada pitali klasična četkica za zube ili električna četkica za zube, odgovor na dvojbu koja muči mnoge kada je riječ o higijeni zuba i usne šupljine nalazi se u jednoj posebnoj četkici branda Philips.

 Napredne performanse današnjih električnih četkica i njihova superiornost u čišćenju naslaga čine ih odličnim odabirom za sve one kojima su higijena i ljepota zuba visoko na ljestvici životnih prioriteta. U mnoštvu električnih rješenja za zube, Philips je stvorio četkicu za zube koja oralnu higijenu i zdravstvenu zaštitu ne prepušta slučaju. Philips Sonicare DiamondClean najnapredniji je model sonične četkice za zube, koju stomatolozi diljem svijeta, a odnedavno i u Hrvatskoj, preporučuju kao najbolje rješenje za svakodnevnu njegu zuba i desni.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pulsirajući novitet na tržištu Drugačija od drugih! Isprobali smo električnu četkicu koju će voljeti i najosjetljiviji zubi Slika nije dostupna Želimo li zaista znati? Nasmiješi se kameri: Izumio četkicu za zube koja snima sve što se događa u našim ustima!

PR PR

Osmijeh je prvo što primjetimo na nekoj osobi. Kada je lijep i prirodan, podiže samopouzdanje i mijenja način na koji doživljavamo sebe, ali i način na koji nas vide drugi. Ovaj novi Philips proizvod pružit će vam upravo ono što trebate – neodoljivi osmijeh. Sonična tehnologija predstavlja pravu revoluciju u oralnoj higijeni jer prilikom čišćenja zubi omogućuje stvaranje mikromjehurića ispunjenih vodom, zubnom pastom i slinom. Tekućina se prilikom procesa čišćenja zubi usmjerava duboko u međuzubni prostor i omogućuje temeljito čišćenje, za razliku od obične četkice koja taj prostor jednostavno ne može dosegnuti, bez obzira na to koliko temeljito četkali zube. Philips Sonicare DiamondClean dostiže čak 62 000 pokreta u minuti i na taj način sigurava za 2 nijanse bjelje zube već nakon tjedan dana korištenja te poboljšava zdravlje desni u samo 2 tjedna.

PR PR

Ova revolucionarna četkica za zube baš zato bit će posebno korisna pušačima, osobama koje konzumiraju velike količine kave, vina ili drugih napitaka odnosno hrane koja mijenja prirodnu boju zubi. Također, spremna je na pitanja najzahtjevnijih korisnika. Sa svojih 5 načina rada tako nudi standarno 2-minutno čišćenje zubi, izbjeljivanje u programu koji traje 2,5 minuta, poliranje koji u jednoj minuti osvježava i polira površinu zubi te gum care program za one s problemima s desnima te sensitive za ljude s osjetljivim zubima.

Najpametnija četkica za zube ima i druge vrlo korisne funkcije. Osim mjerača vremena koji nakon 30 sekundi signalizira da morate promijeniti mjesto četkanja zubi, start funkcija posebno će oduševiti početnike jer tijekom prvih 14 dana korištenja postupno povećava jačinu kako bi se prilagodili na nov način oralne higijene. S obzirom na užurbani način života i puno poslovnih obveza, Philips je uz četkicu osmislio i putnu torbicu za punjenje dok se kod kuće može koristiti staklena čaša za punjenje u koju se jednostavno stavi četkica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene