Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Je li možda glad medonju tako silno privukla tom automobilu ne znamo, no da je bilo ugodno sjediti u vozilu dok je on vršio 'tehnički pregled', nije.


David Peters i njegova supruga Valerie iz Montane, odnosno njihova nećakinja i prijateljeva kći (7), zauvijek će u sjećanjima nositi jednog grizlija koji ih je prije nekoliko dana na par minuta učinio taocima u nacionalnom parku Yellowstone.

Vezani članci Medvjed ''Stalo mi je srce'': Izašli na trijem kako bi pozdravili medvjeda, pa gorko požalili Slika nije dostupna Za kuma na vjenčanju uzeo 360 kilograma teškog grizlija!

Što je medonju tako silno privuklo baš njihovom automobilu možemo samo nagađati, međutim da se silno trudio pronaći način kako ući u vozilo, svjedoči i snimka koja je u međuvremenu počela kružiti internetom.

Doslovce da umreš od straha: Morski pas pokušao zaskočiti ronioce s leđa

Srećom, medo pri 'inspekciji vozila' nije bio odveć agresivan, pa je Peters za televizijsku postaju ABC potvrdio da je tek lakše oštetio vozilo.

Djevojčice pritom nije uspio uplašiti, dapače, obje su poslije kazale da im je priuštio prvorazredan doživljaj i da im je bio jako sladak. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook