Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Agencija 'progovorila'

NSA objavila dokumente koji potvrđuju postojanje izvanzemaljskog života?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka nacionalna sigurnosna agencija na svojim stranicama je objavila dokumente koji, prema nekim izvorima, nedvojbeno potvrđuju postojanje izvanzemaljske inteligencije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nećemo ih razumjeti Stručnjaci tvrde: Evo kakvi će biti prvi izvanzemaljci koje ćemo sresti Slika nije dostupna Dao i koordinate VIDEO Tvrdi da je pronašao 'izvanzemaljsku bazu' na Mjesecu?!

National Security Agency ili skraćeno NSA je, među ostalim, u dokumentima objavio sadržaj čak 29 poruka primljenih putem satelitske mreže. Dijelovi poruka koji su dekodirani, navodno, sadrže periodni sustav elemenata i jednadžbe za koje stručnjaci nisu znali što opisuju.

Iako su datumi na samim dokumentima cenzurirani nagađa se da dokumenti potječu iz perioda prije travnja 2004. Također, nagađa se da je na dekodiranju nekih poruka radio i dr. Howard H. Campaigne – jedan od najboljih svjetskih kriptografa. Sudeći prema stranici ufodigest.com, koja se poziva na izjavu neimenovanog umirovljenog agenta NSA-a, način izražavanja nedvosmisleno ukazuje da dokumenti govore o izvanzemaljskoj inteligenciji kao o činjenici.

Same dokumente možete vidjeti na službenim stranicama Agencije.
 

>>FOTO: Djeca uslikala NLO iz automobila

>>VIDEO: Pronađen mrtav izvanzemaljac u Sibiru?!

>>VIDEO: NLO snimljen iznad nuklearke Fukushima!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene