Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američka nacionalna sigurnosna agencija na svojim stranicama je objavila dokumente koji, prema nekim izvorima, nedvojbeno potvrđuju postojanje izvanzemaljske inteligencije.


National Security Agency ili skraćeno NSA je, među ostalim, u dokumentima objavio sadržaj čak 29 poruka primljenih putem satelitske mreže. Dijelovi poruka koji su dekodirani, navodno, sadrže periodni sustav elemenata i jednadžbe za koje stručnjaci nisu znali što opisuju.

Vezani članci Slika nije dostupna Znanstvenici žele da izvanzemaljci znaju sve o nama - predlažu slanje čitavog interneta u svemir Slika nije dostupna Objavili kako žele u potragu za izvanzemaljskom inteligencijom

Iako su datumi na samim dokumentima cenzurirani nagađa se da dokumenti potječu iz perioda prije travnja 2004. Također, nagađa se da je na dekodiranju nekih poruka radio i dr. Howard H. Campaigne – jedan od najboljih svjetskih kriptografa. Sudeći prema stranici ufodigest.com, koja se poziva na izjavu neimenovanog umirovljenog agenta NSA-a, način izražavanja nedvosmisleno ukazuje da dokumenti govore o izvanzemaljskoj inteligenciji kao o činjenici.

Same dokumente možete vidjeti na službenim stranicama Agencije.
 

>>FOTO: Djeca uslikala NLO iz automobila

>>VIDEO: Pronađen mrtav izvanzemaljac u Sibiru?!

>>VIDEO: NLO snimljen iznad nuklearke Fukushima!