Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mjesec je mnogim NLO entuzijastima oduvijek bio plodno tlo za pronalaženje mogućih izvanzemaljskih građevina i svemirskih brodova, kao dokaza da nismo sami u svemiru. Sad su se pojavila i dva nova 'dokaza' s Mjeseca u videima objavljenima na YouTubeu.


Svakim danom potraga za tragovima i dokazima izvanzemaljskog života na Mjesecu sve je intenzivnija od strane NLO entuzijasta. Daily Mirror prenosi kako je u tom smislu pronađena nova moguća baza na Mjesecu. Izvanzemaljska, naravno.

Vezani članci Slika nije dostupna LEGENDARNI AMERIČKI ASTRONAUT UPOZORAVA NASA-u Prije misije na Mars, postoji jedna važnija misija Slika nije dostupna Znanstvenici, povjesničari i svećenici pripremaju se za njihov doček...

Neobična struktura pronađena je na online lunarnom kartografskom servisu, a vijest je objavio portal koji se svakodnevno bavi ufologijom, UFOsightingsdaily.com.

Video snimku svoje potrage objavio je NLO entuzijast Scott Waring te je ona, naravno, postala viralna. Primijetio je sedam ili osam pravilnih oblika na stražnjem dijelu te građevine te pretpostavio, zbog tame oko rubova, da se ispod nje nalazi rupa koja vodi ispod površine.

Koordinate mjesta gdje se "baza" nalazi su 19°43'02.81" N 20°30'52.97” E.

Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook