top box 1 test
171204
171204
171204
171204
171204

VIDEO: NLO snimljen iznad nuklearke Fukushima!

NLO svjedočenja u posljednje vrijeme su podosta učestala, no snimka koju prenosimo, doista je fascinantna.

 
 
 
 
Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja
Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja

Njemačka medijska grupa NDR prenijela je neobičnu snimku NLO-a iznad nuklearke Fukushima Daiichi u svojem prilogu iz Japana. Kadar s NLO-om počinje u 55 sekundi priloga i uistinu izgleda nevjerojatno. Veliki disk može se vidjeti kako se sporo kreće iznad same nuklearke, a zašto je najzanimljiviji kadar priloga stavljen tek iza njegove sredine, nije poznato.

>> VIDEO: Iznad Havaja snimljena NLO flota?

>> Prije katastrofe Japan nadlijetala flota NLO-a?

Godinama se već bilježi porast viđenja neobičnih pojava iznad mjesta potresa i nuklearnih elektrana pa nuklearka Fukushima Daiichi ne bi po tome trebala biti neko veliko iznenađenje, piše Allnewsweb.

Prije tri tjedna iznad Japana je snimljena i čitava 'flota' NLO-a, za koju isto tako još nema objašnjenja, no priče o posjetu izvanzemaljaca i njihovom interesu za nedavna događanja u svijetu tema su vatrenih rasprava diljem interneta. Izgleda li ova najnovija snimka kao autentična snimka ili prijevara, provjerite sami.

  • Ispiši
  • Ocijeni:
  • ( glas(ova))

Komentari ( komentara do sada)

Komentiraj

tvoj komentar:

11dbea2b24_60986325 Doznajte kome bi dug mogao biti oprošten (Video: Dnevnik Nove TV)

Ministar financija, kako je najavio, nastavlja raditi na rješenju za građane koji su u blokadi zbog duga od 10 tisuća kuna ili manje. Oni većinom duguju bankama ili telekomunikacijskim tvrtkama. Vladin tim je s njima održao sastanak. Načelni dogovor je postignut, dug će se opraštati, ali samo za tri vrste blokiranih građana.

Dnevnik.hr na Facebooku

 
 


DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se