top box 1 test
171204
171204
171204
171204
171204

VIDEO: NLO snimljen iznad nuklearke Fukushima!

NLO svjedočenja u posljednje vrijeme su podosta učestala, no snimka koju prenosimo, doista je fascinantna.

 
 
 
 
NLO iznad nuklearke Fukushima Daiichi (Screenshot: YouTUbe)
NLO iznad nuklearke Fukushima Daiichi (Screenshot: YouTUbe)

Njemačka medijska grupa NDR prenijela je neobičnu snimku NLO-a iznad nuklearke Fukushima Daiichi u svojem prilogu iz Japana. Kadar s NLO-om počinje u 55 sekundi priloga i uistinu izgleda nevjerojatno. Veliki disk može se vidjeti kako se sporo kreće iznad same nuklearke, a zašto je najzanimljiviji kadar priloga stavljen tek iza njegove sredine, nije poznato.

>> VIDEO: Iznad Havaja snimljena NLO flota?

>> Prije katastrofe Japan nadlijetala flota NLO-a?

Godinama se već bilježi porast viđenja neobičnih pojava iznad mjesta potresa i nuklearnih elektrana pa nuklearka Fukushima Daiichi ne bi po tome trebala biti neko veliko iznenađenje, piše Allnewsweb.

Prije tri tjedna iznad Japana je snimljena i čitava 'flota' NLO-a, za koju isto tako još nema objašnjenja, no priče o posjetu izvanzemaljaca i njihovom interesu za nedavna događanja u svijetu tema su vatrenih rasprava diljem interneta. Izgleda li ova najnovija snimka kao autentična snimka ili prijevara, provjerite sami.

NLO iznad nuklearke Fukushima Daiichi (Screenshot: YouTUbe)

NLO iznad nuklearke Fukushima Daiichi (Screenshot: YouTube)

  • Ispiši
  • Ocijeni:
  • ( glas(ova))

Komentari ( komentara do sada)

Komentiraj

tvoj komentar:

Dnevnik.hr na Facebooku

 
 


DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se