Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi hit na internetu

Ostavio napojnicu od 1.000 dolara jer je čuo veliku želju konobarice!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dovoljno je bilo nekoliko rečenica o Italiji, Firenci i obiteljskim korijenima koje konobarica u jednom američkom restoranu nikada nije imala priliku istražiti da joj potpuni neznanac ostavi napojnicu iz snova.

Internetom se danas proširila priča o nevjerojatnoj velikodušnosti jednog muškarca koji je za 60-ak američkih dolara večerao u jednom američkom restoranu.

Pročitajte i ovo Napojnice u Hrvatskoj - 2 Dobra vijest za konobare Krenula još jedna novost: Ugostitelj za Dnevnik Nove TV otkrio plaćaju li ljudi napojnice karticama Ilustracija Jasno poručili Kako ćete ostavljati napojnice? Pogledajte kako ste glasali u Dnevniku Nove TV

Prema objavi jednog korisnika popularnog blog servisa Tumblra, spomenuti je muškarac njegovoj majci, konobarici u restoranu, ostavio napojnicu u visini od čak tisuću dolara.

>> Napojnica koju će pamtiti do kraja života...

'Ja i majka već 5-6 godina zajedno radimo kao konobari. Ona je u tom poslu mnogo dulje od mene, a ja tek odnedavno. Ali nebitno... Prije 15 minuta tip kojeg je poslužila otišao je rekavši joj 'Čuvaj se'. Samo to. Prije toga su razmijenili nekoliko rečenica o Italiji. Njezini su iz Firence, a ona tamo nikad nije bila i tako to. Ima osam godina umjetničke škole, a evo bavi se konobarenjem. Tužno i razočaravajuće, valjda. Ona i otac su se razveli prije 6 godina, a otad nije imala pravi posao, već je zapela u malom mjestu u kojem nije ni rođena. Ali ovaj tip kojeg nikad prije nije vidjela ostavio joj je tisuću dolara napojnice kako bi mogla otputovati u Italiju. Izašao je i ni riječi više nije prozborio. Znate ono, taman sam počeo gubiti vjeru u ljudskost', napisao je bloger.

Na priloženoj fotografiji računa s napojnicom stoji i poruka neznanca: 'Tvoja karta do Italije, uživaj!'

Autentičnost napojnice nije bilo moguće provjeriti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene