Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimljeno mobitelom

VIDEO Bili uvjereni da su snimili NLO, a kad ono...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Normalna večer za većinu ljudi prošla je vrlo neobično za nekolicinu građana koji su, tvrde, ugledali nepoznate leteće objekte i ostali zapanjeni. Jedan od svjedoka je s medijima podijelio svoje iskustvo.

Nepoznata svjetla su prelijetala preko više gradova u isto vrijeme, prenosi Huffington Post. Jedan od svjedoka tvrdi: 'Moja obitelj i ja smo vidjeli ta nepoznata svjetla kada smo putovali kući s večere. Bilo je sedam ili osam svjetala na nebu. Letjeli su vrlo blizu jedni drugih.'

Pročitajte i ovo Ilustracija Što to tamo leti? NLO nad Deželom: Kontrola leta otkrila što su pokazali radari na mjestu gdje se pojavila misteriozna svjetlost Slika nije dostupna Zabrinuti za komunikaciju Kongresnica bolje, liječnici se boje da neće moći izraziti misli

'U našem dijelu zemlje se nalazi vojna zrakoplovna baza tako da znamo kako izgledaju i zvuče avioni. Uglavnom su vrlo glasni. Ovi nepoznati objekti su bili bez zvuka i putovali su nebom velikim brzinama. Osobno, nikada nisam vjerovao u ovakve 'stvari' do te noći. Drago mi je što sam imao mobitel uz sebe da snimim ono što sam vidio', objašnjava muškarac koji je snmku objavio na YouTubeu.

>> Zvijezde koje su imale 'bliski susret treće vrste'

Više svjedoka koji su vidjeli istu stvar kontaktirali su jedni druge putem interneta i podijelili iskustva te su se složili da ovakve pojave treba detaljnije istražiti.

Što kažu stručnjaci?

'Snimke su definitivno stvarne, ali to su najvjerojatnije kineski fenjeri', komentira stručnjak za NLO-e, Ben Hansen, bivši agent FBI-a koji je već istražio i pregledao tisuće sličnih slučajeva i snimki. Hansen objašnjava: 'Ako ih nikada niste vidjeli po noći (fenjere), prvi 'susret' zna biti vrlo zapanjujuć'.

U priloženom videu možete pogledati video 'misterioznih' letećih objekata.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene