Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Deset je godina uspješno pogađala pobjednike Super Bowla.


Deva proročica iz New Jerseya, koja je relativno uspješno pogađala pobjede na Super Bowlu, uginula je prošlog tjedna tek nekoliko tjedana prije nego što je ta američka savezna država postala prvi domaćin Super Bowla u svojoj povijesti.

Vezani članci Shakira Ovakav se nastup ne pamti: Cijeli svijet priča o Kolumbijki koja je trbušnim plesom sve ostavila bez teksta! Jennifer Lopez Pogledajte ovaj vatreni nastup latino dive zbog kojeg nitko ne može vjerovati da joj je 50 godina!

Deva Princess, koja je živjela u zoološkom vrtu Popcorn Park Zoo u Lacey Townshipu, postala je slavna nakon što je punih deset godina relativno uspješno pogađala pobjednike.

Oni će prašiti na ovogodišnjem Super Bowlu!

Upravitelj zoološkog vrta kazao je za lokalne medije da je 26-godišnja životinja uspavana jer više nije mogla stajati na nogama zbog artritisa.

Upravitelj zoološkog vrta pružio bi Princess u svakoj ruci, na kojoj je bilo ime po jednog tima, kreker i ona bi izabrala jedan, a time i pobjednika.

Princess je prošle godine točno predvidjela pobjedu Baltimore Ravensa na Super Bowlu, a najbolji rezultat ikad bio joj je 2008. kada je od 22 utakmice točno predvidjela pobjednike u njih 17, uključujući i pobjednike u finalu u kojem su Pittsburgh Steelersi odnijeli te godine Super Bowl. (Hina)

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook