Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zavidna inteligencija

Nevjerojatno je što radi ova ptica!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Opće je poznata stvar da neke ptice imaju kvocijent inteligencije kao malo dijete te da ih se može naučiti mnoge stvari. Pogledajte što je naučila ova ptica.

Već smo čuli (i vidjeli) da su gavrani i vrane dovoljno inteligentni da mogu svinuti komad žice u kuku i zatim s njom loviti crve. Na cestu bacaju orahe i čekaju da ih pregazi automobil, a potom se oslade plodovima.

Pročitajte i ovo Rutilus pigus Ribari bijesni Došao u kulinarski program pa ispekao zabranjenu ribu: "Nisam znao, vjerovao sam prijatelju..." Riba Pojas - 1 riba pojas Iznimno rijedak susret s ogromnom ribom, morskim čudovištem: U Jadranu je viđena tek 3 puta, a u cijelom Sredozemlju samo 60

>> VIDEO: Jeste li znali da postoji i ptica otrovnica?

Ovaj je gnjurac pak, pokazao snalažljivosti kakvu do sada još nismo vidjeli i još jednom dokazao koliko su životinje ustvari inteligentne. U jezero je bacio komadić hrane i čekao da se na mamac 'upaca' riba. Ubrzo mu se posrećilo i osigurao si je dobar ručak. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene