Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ova će priča otopiti i najledenija srca...


Ova fotografija postaja je viralna u nevjerojatno kratkom roku. Na njoj je muškarac koji sam jede hamburger za stolom dok zamišljeno gleda u fotografiju na stolu.

Vezani članci Policija na mjestu očevida u Sopotu Dan prije nego što su je našli mrtvu, obitelj djevojke preminule u Novom Zagrebu bila je na policiji. Baka tvrdi: "Nisu ništa napravili" Policija traga za nepoznatim muškarcem Jeste li ga vidjeli? Tri mjeseca nakon kaznenog djela policija traži pomoć građana

Stariji muškarac otkrio je kako je na fotografiji njegova pokojna supruga s kojom je bio u braku 55 godina, a koja je preminula 2009. godine.

Znatiželjnim mušterijama muškarac je ispričao kako je svoju suprugu upoznao kad im je bilo 17 godina. Izgubili su kontakt kad je on otišao u rat, a njena se obitelj preselila u Kaliforniju.

Nakon 62 godine braka umrli u istom danu - držeći se za ruke

Kad se vratio iz rata proveo je 10 godina tražeći djevojku za koju je bio siguran da je njegova srodna duša. Jedan dan je otišao u brijačnicu u Kaliforniji i shvatio da je brijačeva kći djevojka za kojom traga već 10 godina. Oduševio se kad je saznao da je i ona posljednjih deset godina provela tražeći njega.

Nisu gubili vrijeme i ubrzo su se vjenčali te u braku proveli predivnih 55 godina.

Otkad je žena umrla, ovaj gospodin nosi bar jednu njenu sliku kamo god ide te je uvijek poljubi prije spavanja.