Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Najvažnije trenutke zabilježite Super Slow-mo mogućnosti i iznova ih doživite

PR
PR
Uz novu značajku Super Slow-mo na Samsung pametnim telefonima Galaxy S9 i S9+ snimite najdragocjenije trenutke i u njihovoj usporenijoj verziji uživajte na potpuno novi način

Najbolji događaji u životu pitanje su trenutka, bilo da govorimo o nevjerojatnim sportskim postignućima, duhovitim situacijama s društvom i prijateljima, ili emotivnim trenucima uz najmilije. I nerijetko je taj trenutak za pamćenje nemoguće zabilježiti jer nestane brzinom svjetlosti. No, tehnologija je tu kako bi nam to olakšala.

Zahvaljujući značajki Super Slow-mo na Samsung Galaxy S9 i S9+ uređajima, korisnicima je omogućeno produljiti dragocjene trenutke. Naime, Super Slow-mo značajka na Samsung pametnim telefonima Galaxy S9 i S9+ bilježi usporeno snimanje video zapisa na 960 okvira u sekundi, otkrivajući potpuno novi način ponovnog proživljavanja i dijeljenja posebnih trenutaka u svakodnevnom životu.

PR PR

Uz automatsko prepoznavanje pokreta, korisnici mogu jednostavno namjestiti video snimku i pritisnuti snimanje, odnosno play. Prije dijeljenja sadržaja koristeći tri kreativne opcije - video zapis koji pravi looping, koji ide unatrag ili koji leluja - korisnici mu mogu dodati glazbu pomoću 35 različitih, unaprijed postavljenih mogućnosti, ili odabrati omiljenu melodiju s vlastite playliste. Za dodatnu zabavu tu je i mogućnost izrade, uređivanja i dijeljenja GIF datoteka.

Umjesto da jednostavno snimate videozapise koji će biti zaboravljeni u galeriji telefona, Super Slow-mo omogućuje korisnicima stvaranje uspomena iz skrivenih trenutaka koje želite dijeliti. S beskrajnim mogućnostima personaliziranija, dijeljenje sjećanja s prijateljima i obitelji zabavnije je nego ikada prije.

PR PR

Kako bi korisnicima pokazao sve mogućnosti Super Slow-mo značajke, Samsung udružio s Gavinom Free i Danielom Gruchyem, poznatim pod nazivom The Slow Mo Guys da kroz seriju zabavnih videa pruže savjete o stvaranju spotova s usporenim pokretima zahvaljujući značajki Super Slow-mo na Samsung Galaxy S9 i S9+ uređajima. Kompletna serija "Samsung Sessions" sada je dostupna na Samsungovom YouTube kanalu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene