Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UHIĆEN U BEČU

Psihijatar srpskog podrijetla tortom otrovao kolege: "Svi su prvo posumnjali na zarazu koronavirusom"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Beču je uhićen liječnik, porijeklom iz Srbije, zbog sumnje da je drogirao svoje kolege u zatvoru u Donjoj Austriji davši im tortu koja je bila puna otrova.

Tako se lijepa, slatka gesta, pretvorila u trojanskog konja, a nekoliko se njegovih kolega nakon konzumiranja torte osjećalo loše, a jedan od njih završio je i u bolnici, nakon čega je pokrenuta istraga koja je dovela do liječnika.

Pročitajte i ovo Joe Biden rutinska kontrola "Možda misle da izgledam premlado": Biden išao na sistematski Naručivanje kod doktora Imaš pravo, ostvari ga "Pa ne naručujem se na frizuru, trebam liječničku pomoć": Mnogi pacijenti sve nezadovoljniji praksom doktora opće medicine, evo što učiniti

Radi se o psihijatru iz ugledne beogradske obitelji, a motiv takva čina bilo je neslaganje s kolegama. Jednom od njih liječnik je izbušio gume na automobilu.

U torti je bio koktel tableta koje se koriste u psihijatrijskoj terapiji. 

"Ukupno je desetak zaposlenika pojelo tortu. Osam ili devet imalo je simptome, četvero čak ozbiljne. Jedan je završio u bolnici. Isprva su svi pomislili na koronu. Tek nakon nekoliko dana torta je postala sumnjiva", rekao je visoki dužnosnik, javlja Heute. 

Liječnika je, nakon kraćeg bjekstva, ipak uhvatila policija i sada se nalazi u pritvoru u Korneuburgu. 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene