Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Najpovoljnija ljetovanja na Jadranu u All Incluisve hotelima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako još niste isplanirali godišnji odmor pripremili smo za vas pravu poslasticu.

Istražili smo gdje i kako ljetovati na Jadranu a da dobijete maksimalnu uslugu i kvalitetu za malo novaca. Zadnjih godina se neprestano priča kako Hrvati više ne mogu ljetovati na Jadranu jer je nepristupačan sa cijenama, zato želimo pokazati kako se i na Jadranu može povoljno ljetovati i uživati, a ne morate prijeći tisuće kilometara u potrazi za nečime što imate „doma“.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ljetujete na Jadranu? Pogledajte kako proći jeftinije! Slika nije dostupna Odletite do mediteranskih destinacija ili uživajte u ljepotama Jadrana

Svakako preporučamo hotel Colentum 3* na Murteru, okružen borovom šumom, uz poznatu plažu Slanica s pogledom na Kornate. Hotel Colentum nudi posebnu akciju od -10% popusta u terminima u 8. mjesecu za uplate do 17.7., a dijete do 12 godina ima besplatan smještaj. Hotel nudi i posebnu last minute akciju u periodu od 25.7. - 1.8. gdje ćete ljetovanje od 7 noćenja u all inclusive hotelu platiti svega 3.599 kn. Da li ste uopće znali da i na našoj obali možete uživati u all inclusive usluzi?? Vrijedi isprobati.

Ima tu još mnogobrojnih ponuda za ljetovanja na Jadranu od kojih bi izdvojili hotel Medena 2*/3* koji trenutno ima akciju 7=5, što znači za cijenu 5 dana dobijete 7. Ponuda je važeća za tourist class sobe u depandasama a to znači da možete ljetovati 7 dana po cijeni već od 1.470kn (+ boravišna pristojba). Cijena je važeća za boravak od 22.8. – 28.8. Posjetiti Trogir nikada nije bilo jeftinije.

Potražili smo i nešto sjevernije za one kojima se neda malo više vremena provesti u automobilu. Hotel Kačjak 2* sa uslugom polupansion, koji se nalazi u poznatom ljetovalištu Crikvenici, u udarnom ljetnom periodu 11.7. - 31.7. ima akciju -10%. Tamo ćete ljetovanje od 3 dana platiti svega 718,20 kn a možete povesti i mališane pošto dijete do 6 godina ima gratis smještaj, a drugo dijete od 6 do 12 godina plaća 50%.

Izdvojili smo neke od monogobrojnih ponuda no na vama je da nađete svoju savršenu kombinaciju. Ne čekajte, već ugrabite jednu od fenomenalnih akcija ili last minute-a u putničkoj agenciji Sunčani odmor koja ove godine oduševljava ponudom za Jadran.

Postanite fan agencije Sunčani Odmor na Facebooku i više informacija potražite na info@suncaniodmor.com ili na broj 01 / 555 21 30. Sunčaniodmor.com

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene