Svakom čovjeku posebno mjesto u srcu zauzima njegova domovina. Toliko prirodnih ljepota na tako malenom prostoru!


S tim se ne može pohvaliti puno država. Imamo zaista sve što možemo poželjeti! Ponosimo se prostranim plodnim slavonskim ravnicama, zagorskim brežuljcima prekrivenim vinogradima i voćnjacima, mnogobrojnim rijekama, jezerima, ličkim i goranskim planinama, a kao izuzetan biser tu je i naše prelijepo i nadaleko poznato Jadransko more.

Vezani članci Slika nije dostupna Vrtoglave last minute ponude! Slika nije dostupna Odletite do mediteranskih destinacija ili uživajte u ljepotama Jadrana

Svake godine kada temperature počnu dizati volumen žive na termometrima razmišljamo o odlasku na more, a za vas smo istražili kako da to postignete a da budžet ne pati radi toga ostatak godine. Od silnih ponuda za vas smo izvukli najisplativije i najpopularnije.

Svakako morate posjetiti prekrasan otok Murter i hotel Colentum 3* all inclusive, koji je za vas pripremio posebnu akciju od -10% popusta za uplate do 31.05. u periodu 28.06.-30.08. Tako možete uživati u all inclusive-u već od 3.482kn za čak 7 noćenja!

Nikako ne smijete propustiti akciju za otok Hvar u Jelsi, gdje ćete za hotel Hvar 3* polupansion izdvojiti samo 1.279kn za 7 noćenja u određenim terminima a uz to još imate i sobu sa pogledom na naše kristalno more.

Spomenuti ćemo još i, hotel Omorika 2* u Crikvenici koji trenutno ima odličnu akciju -15% popusta na boravke u terminima 03.05.-22.05. i 24.05.-29.05. kada ćete 2 polupansiona platiti samo 296kn i hotel Delfin 2* u Poreču koji kroz cijelu godinu nudi atraktivne cijene za boravak u uvijek zelenoj Istri.

Sve to možete rezervirati u putničkoj agenciji Sunčani odmor koja ove godine jednostavno oduševljava ponudom za Jadran. Više nego opširna ponuda od preko 100 hotela razmiještenih duž cijele obale, mnoštvo akcija i popusta, akcija 7 = 6, boravak djece u većini hotela besplatno te mogućnost dnevnih dolazaka zadovoljiti će apetite svakog putnika.

Kako bi još jednostavnije i brže mogli rezervirati svoje putovanje postoji mogućnost i online rezervacija.

Vama preostaje samo da odaberete, rezervirate i uživate na našoj prekrasnoj obali jer ipak … svugdje je lijepo ali doma je najljepše!

Postanite fan agencije Sunčani Odmor na Facebooku i više informacija potražite na info@suncaniodmor.com ili na broj 01 / 555 21 30. Sunčaniodmor.com
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook