Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Putnička agencija Sunčani odmor i ove godine oduševljava svojom ponudom koja je bogatija nego ikada.


Ukoliko maštate o dugim pješčanim plažama, toplim ljetnim noćima i hotelskoj usluzi koja će vas naprosto razmaziti za vas smo pripremili pravu poslasticu.

Vezani članci Slika nije dostupna Vrtoglave last minute ponude! Slika nije dostupna Ljetujete na Jadranu? Pogledajte kako proći jeftinije!

Dobro nam znani Tunis možete posjetiti direktnim letovima iz Ljubljane uz gratis transfer iz Zagreba od 30.04. – 28.05. te direktnim letom iz Zagreba od 04.06. – 29.10. Osim kontinentalnog dijela Tunisa možete posjetiti i otok Djerbu, otok idile i zaborava. Od „otoka tisuću palmi“ dijeli vas samo 2 sata i 15 minuta direktnog leta iz Ljubljane. Samo za vas omogućen je i transfer uz nadoplatu, garantiran već na 2 putnika!

Ove godine ponuda za Egipat opširnija je no ikada. Na odabir vam se nude polasci utorkom, srijedom ili subotom direktnim letovima iz Ljubljane također uz organizirani transfer iz Zagreba uz nadoplatu, garantiran već na 2 putnika! Veličanstvene piramide, drevne grobnice i hramove možete posjetiti već od početka 5. mjeseca po nevjerojatnim cijenama.
Osim Tunisa i Egipta tu su i dalje neizostavne destinacije u ponudi Sunčanog odmora Turska i Sjeverni Cipar koje također možete posjetiti direktnim letovima iz Ljubljane utorkom, srijedom ili četvrtkom; ovisno o datumu polaska uz organizirani transfer za minimalno 2 putnika (uz nadoplatu).

Vaša djeca će također biti oduševljena Sun Clubovima koji su organizirani u odabranim hotelima na destinacijama poput Tunisa, otoka Djerbe, Turske i Sjevernog Cipra. U Sun Clubu vašu djecu će dočekati animatori na hrvatskom ili slovenkom jeziku, animacijski program, sportske aktivnosti, kreativne radionice, dječiji kutak sa posebnim menijem te tematske zabave tokom dana i večeri.

Osim Mediteranskih destinacija iznenaditi će vas i opširna ponuda smještaja na prekrasnom Jadranu.
Od Istre do Kvarnera pa kroz cijelu Dalmaciju dočekat će vas ljubazni domaćini, fenomenalna gastronomska ponuda te prekrasno more koje je nadaleko poznato po svom kristalnom blještavilu. Svu tu ljepotu možete doživjeti već od 899kn za 7 polupansiona.

Za sve destinacije važeća je first minute ponuda do 30.04. stoga iskoristite svoju priliku i rezervirajte!
Sve detalje vaše rezervacije od ove godine možete pratiti online. Posjetite kutak za putnike Sunčanog odmora na web stranici http://www.suncaniodmor.com pod Moja putovanja!

Postanite fan agencije Sunčani Odmor na Facebooku i više informacija potražite na info@suncaniodmor.com ili na broj 01 / 555 21 30. Sunčaniodmor.com