Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Možete li vjerovati'

NEVJEROJATNO! Miševe naučio skateboardu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnogi ljudi su čuli za Tysona, buldoga koji je ovisan o skateboardingu, ali priča o miševima koji uče tu vještinu brojne je iznenadila.

Australac Shane Willmott napravio je mali poligon u vrtu na kojem miševe uči trikove i nove vještine, prenosi Metro.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan"

'Imam 42 godine, ali se osjećam kao da mi je 14' rekao je Willmott koji se proslavio učeći miševe vještini surfanja na valovima. Nakon što je zaključio kako je miševima prehladno za surfanje odlučio se preobratiti na Skateboarding.

>>Evo koliko je veslao STOJEĆI na dasci!

'Obožavaju to. Miševi kao da su stvoreni za takve sportove jer imaju nizak centar za ravnotežu. Kad krenu padati, odmah se žele vratiti na dasku', dodao je Willmot. Willmot miševe počinje trenirati veoma rano, vukući ih za daske kako bi se navikli na vožnju. Kad malo sazriju počinje ih privikavati na sve veće skate rampe.

Zbog tih aktivnosti Willmot je dožiovio brojne prijetnje i bio je optuživan za zlostavljanje životinja. 'Jako volim miševe i nikad ih ne bih povrijedio. U svojih deset godina treniranja, nisam izgubio niti jednog miša', objasnio je Willmot.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene