Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Formacija o kojoj se raspravlja

Neobična pojava u oblacima - Što se zapravo dogodilo?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotografija neobične formacije potaknula je raspravu među korisnicima društvenih mreža. Teorija je mnogo.

Fotografije neobične formacije oblaka nad Sjevernom Kalifornijom potaknule su raspravu među korisnicima društvenih mreža o tome što se točno dogodilo.

Pročitajte i ovo Jeziva snimka misterioznog objekta Puno nedoumica VIDEO "Koji je ovo ku*ac?!" Ukrajinski vojnici objavili jezivu snimku misterioznog objekta Automobil je propao kroz rupu na cesti Izašli kroz prtljažnik Automobil usred raskrižja propao kroz cestu, par se jedva izvukao: "Gledali smo kako ga voda guta"

O čudnoj snimci raspravljali su tviteraši, kao i korisnici Facebooka i Instagrama. Na njoj se vide svjetla, neobična rupa u inače sasvim običnim oblacima koji su se nadvili nad mjestom Stockton, piše Daily Mail.

Znatiželjnici u Kaliforniji, ali i diljem svijeta sada nagađaju o uzrocima pojave, a neki su uvjereni da iza čudne rupe stoji još čudniji uzrok.

'Bijela kuća želi da vjerujete da je ono što se pojavilo na nebu bila formacija oblaka', sumnjičav je jedan tviteraš.

VIDEO Tko je uništio talibansku bazu?

Mnogi su, naravno, sigurni da je za sve kriv NLO, odnosno da je za nastanak rupe kriv neki oblik izvanzemljskog života. Međutim, ima i mnogo drugih teorija.

Dio korisnika interneta fenomen s fotogradije identificirao je kao 'Fallstreak rupu', odnosno veliku, kružnu ili eliptičnu prazninu koja se može pojaviti u oblacima. Sličan fenomen pokrenuo je razna nagađanja i 2010. godine. Inače, takve formacije su uobičajene u mnogim dijelovima svijeta, ali su rijetkost na toplim mjestima poput Stocktona.

Da bi Fallstreak rupa nastala oblak mora sadržavati super hladnu vodu koja se ne može smrznuti bez sitnih čestica za koje bi prianjala.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene