Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad nepoznatog izvora

VIDEO Tko je uništio talibansku bazu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljudima u Afganistanu potrebna je bilo kakva pomoć u borbi s ekstremistima, a posljednja intervencija došla je iz nepoznatog izvora.

U vrijeme kad se snage NATO-a povlače iz Afganistana, ljudima je potrebna sva dostupna pomoć kako bi spriječili ekstremiste da opet preuzmu moć, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ante Radonić, astronom neobična pojava NLO iznad Slovenije: Slučaj neodoljivo podsjeća na svjedočanstva iz SAD-a, evo objašnjenja našeg poznatog astronoma Ilustracija Još jedno ograničenje Bizarna odluka talibana, zatvaraju frizerske i kozmetičke salone u Afganistanu: "Prava žena poštuju se u skladu s islamskim zakonom i običajima"

Video objavljen na YouTubeu, koji je snimio jedan američki marinac, prikazuje trenutak u kojem neobičan objekt napada i uništava talibansku bazu u Afganistanu.

NLO nad Nizozemskom: Lako za misteriozni objekt, ali zašto je plav?

Na početku minutu i pol duge snimke, veliki sivi objekt u obliku trokuta lebdi na nebu iznad grada Asadabada. Uskoro otvara vatru i može se vidjeti eksplozija i gusti oblak dima.

Marinci su video nazvan 'NLO napada talibanski kamp' snimili u ožujku. Dio korisnika interneta tvrdi da je lažan, dio da se radi o bespilotnoj letjelici. Što vi mislite?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene