Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasamarili je

Mislila da kupuje iPad, a prodali joj komad drveta za 1.000 kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
22-godišnja Ashley McDowell mislila je uštedjeti pri kupnji novog iPada, ali nasjela je ipak preočitu na prijevaru.

Minimalna cijena iPada je 499 dolara, a lažni prodavači za njega su tražili 300. Umjesto u originalnom pakovanju iPad su joj prodali u dostavljačkoj kutiji, a ona je uopće nije otvorila kako bi provjerila je li uređaj doista unutra.

Pročitajte i ovo Ilustracija žene koja je otkupila bezvrijednu narukvicu Policija traga za muškarcem Je li moguće da netko na ovo nasjedne? Pogledajte što je učinila lakovjerna žena Indija otkrila krijumčarsku mrežu koja ljude na prevaru šalje u rusko-ukrajinski rat Najmanje 35 završilo na bojištu Otkrivena krijumčarska mreža: Ljude su na prijevaru slali na front u Rusiji

Kada je kod kuće otvorila kutiju imala je što za vidjeti - drveni iPad! Točnije, u kutiji se nalazio komad drveta premazan crnom bojom, ali i s logom Applea, piše thesmokinggun.com.

Dvojica muškaraca s ponudom su joj prišla na parkiralištu restorana brze hrane. Sreća u nesreći je ta što je Ashley kod sebe imala samo 180 dolara, a ne 300 koliko su je tražili pa su pristali na još manju cijenu. S obzirom da se radilo o komadu drveta, momci su odlično prošli.

Još jedan slučaj prodaje lažnog iPada pogledajte u priloženom videu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene