Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

22-godišnja Ashley McDowell mislila je uštedjeti pri kupnji novog iPada, ali nasjela je ipak preočitu na prijevaru.


Minimalna cijena iPada je 499 dolara, a lažni prodavači za njega su tražili 300. Umjesto u originalnom pakovanju iPad su joj prodali u dostavljačkoj kutiji, a ona je uopće nije otvorila kako bi provjerila je li uređaj doista unutra.

Vezani članci Policija, ilustracija Nakon priče u Provjerenom dolijala besramna prevarantica: Lagala da je medicinska sestra pa uzela novac za testiranje na koronu, unajmljivala apartmane i bježala bez plaćanja... Policija, ilustracija Sve više lažnih policajaca i inkasatora: Prava policija građanima uputila važno upozorenje

Kada je kod kuće otvorila kutiju imala je što za vidjeti - drveni iPad! Točnije, u kutiji se nalazio komad drveta premazan crnom bojom, ali i s logom Applea, piše thesmokinggun.com.

Dvojica muškaraca s ponudom su joj prišla na parkiralištu restorana brze hrane. Sreća u nesreći je ta što je Ashley kod sebe imala samo 180 dolara, a ne 300 koliko su je tražili pa su pristali na još manju cijenu. S obzirom da se radilo o komadu drveta, momci su odlično prošli.

Još jedan slučaj prodaje lažnog iPada pogledajte u priloženom videu.