Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jednom je mladom medvjedu 10 dana glava bila u boci. Šestmjesečni medo konačno je oslobođen i može se normalno hraniti i piti.


Medvjed je kopao po smeću u središnjoj Floridi, kada je glavu gurnuo u plastičnu bocu. Stručnjaci za životinje tvrde da je medvjed mogao uginuti da mu boca nije bila odstranjena, jer nije mogao jesti ni piti. Biolozi, koji su priskočili u pomoć nesretnom medvjediću, prvo su privremeno uspavali majku medvjedicu kako ih ne bi napala, a onda su malog medvjeda odveli na odstranjivanje boce, piše Telegraph.

Vezani članci Udar groma, ilustracija Grom ubio 19-godišnjaka dok je radio na krovu: "Čak nije ni padala kiša" Medvjed u šumi Biciklist doživio bliski susret od kojeg mu se umalo zaustavilo srce, nije bio spreman za ovaj šok

Kada se majka probudila, ona i mladunče se premješteni na manje naseljeno područje. Lokalni stanovnici su također pokušavali pomoći malom medvjedu, ali nisu znali kako. 'Stanovnici su nas nazivali gdje su zadnji put medvjeda vidjeli, ali stalno smo kasnili nekih 20 minuta', rekao je biolog Mike Orlando. Bilozi su postavili zamke nakon dva dana, ali trebalo im je dodatnih osam dana da ga konačno ulove i maknu bocu.