Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Konačno oslobođen

Medvjed deset dana proveo s glavom u boci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednom je mladom medvjedu 10 dana glava bila u boci. Šestmjesečni medo konačno je oslobođen i može se normalno hraniti i piti.

Medvjed je kopao po smeću u središnjoj Floridi, kada je glavu gurnuo u plastičnu bocu. Stručnjaci za životinje tvrde da je medvjed mogao uginuti da mu boca nije bila odstranjena, jer nije mogao jesti ni piti. Biolozi, koji su priskočili u pomoć nesretnom medvjediću, prvo su privremeno uspavali majku medvjedicu kako ih ne bi napala, a onda su malog medvjeda odveli na odstranjivanje boce, piše Telegraph.

Pročitajte i ovo Ilustracija Šetala se s muškarcem Strava na planini: Ženu pronašli mrtvu nakon što ju je progonio medvjed Snimka medvjedića u brlogu iznad Bakarca - 1 U blizini Bakarca VIDEO Mala šetnja pretvorila se u pravu dramu: Snimao dva mladunca, a onda mu je medvjedica pokazala gdje mu je mjesto

Kada se majka probudila, ona i mladunče se premješteni na manje naseljeno područje. Lokalni stanovnici su također pokušavali pomoći malom medvjedu, ali nisu znali kako. 'Stanovnici su nas nazivali gdje su zadnji put medvjeda vidjeli, ali stalno smo kasnili nekih 20 minuta', rekao je biolog Mike Orlando. Bilozi su postavili zamke nakon dva dana, ali trebalo im je dodatnih osam dana da ga konačno ulove i maknu bocu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene