Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Aljoša se na kućnom pragu pojavio nakon sedam tjedana izbivanja.


Mačak Aljoša, šest godina stara turska angora, jedva je spašen nakon što je 'smazao' tri boce vina te se jadničak još uvijek nalazi u tolikome šoku da odbija piti vodu od straha da se opet 'ne pregazi'.

Vezani članci Sanja Jurišić Načelnik krim-policije PU zadarske skrivio sudar: U sedam sati ujutro imao je 1,3 promila alkohola u krvi, doznajemo kakve ga sankcije čekaju Slika nije dostupna VIDEO Češki predsjednik mrtav pijan na državnoj ceremoniji?!

Mačak u vlasništvu Claudije von Büren iz Würselena, mjesta nedaleko od Aachena, odlutao je krajem srpnja i izbivao čak sedam tjedana, a jednom kada se napokon pojavio na kućnom pragu je utvrđeno da se uvukao u susjedov vinski podrum.

LOŠA VIJEST Za mamurluk nema lijeka, a znanost zapravo ne zna uzrok

Tamo je razbio tri boce u vrijednosti od 40 eura i polickao sve to što je prolio, a što je u konačnici dovelo do trovanja alkoholom, prenosi Bild.

"Jednom kada vratio kući izgledao je više mrtav no živ. Veterinari su ga čak tri dana spašavali, no srećom u međuvremenu se u potpunosti oporavio. Jedino više ne pije vodu jer misli da je bijelo vino", rekla je njegova vlasnica, koja ga je iz dana u dan tražila po susjedstvu dok je on 'lumpao'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook