Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vrtoglave last minute ponude!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dani su sve duži i ljeto je pred vratima, sad je idealno vrijeme za planiranje godišnjeg odmora.

U vrijeme kada dva puta okrenemo svaku kunu i za svoj novac želimo najviše, predstavljamo vam ljetnu ponudu koja se ne odbija. Odmor u hotelu s all inclusive ponudom iskustvo je koje morate doživjeti, a nakon toga sigurno nećete pristati na manje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ljetujete na Jadranu? Pogledajte kako proći jeftinije! Slika nije dostupna Odletite do mediteranskih destinacija ili uživajte u ljepotama Jadrana

Izdvojili bi Tunis sa direktnim letom iz Zagreba koji možete posjetiti već za 1.799kn po osobi (+ pristojbe), zatim Tursku koja obara sa nogu sa cijenama već od 1.699kn (+ pristojbe) sa polaskom iz Ljubljane. Ne želimo izostaviti ni Sjeverni Cipar koji je pravi netaknuti raj i savršeno mjesto za odmor, a možete ga posjetiti po odličnim cijenama koje se kreću već od 1.999kn (+ pristojbe) a za 1.840kn (+ pristojbe) možete posjetiti i drevni Egipat.

U putničkoj agenciji Sunčani odmor dobili smo informaciju da se polasci pune unaprijed tako da su svi polasci za idući tjedan popunjeni do zadnjega mjesta.

Od svih odličnih ponuda ne želimo izostaviti ni prekrasan Jadran gdje bi svakako izdvojili hotel i paviljone Slaven 2* / 3* u Selcu koji imaju odličnu last minute ponudu sa 20% popusta, gdje ćete 2 polupansiona dobiti po cijeni već od 292kn.

Rezervirajte i vi svoje ljetovanje po nevjerojatnim cijenama!

Postanite fan agencije Sunčani Odmor na Facebooku i više informacija potražite na info@suncaniodmor.com ili na broj 01 / 555 21 30. Sunčaniodmor.com
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene