Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Divlja je mačka nakon deset sati potjere naposljetku uspavana.


Najmanje četiri osobe su ozlijeđene u nedjelju u jugoistočnom dijelu Bangalorea nakon što je leopard upao u tamošnju privatnu školu.

Vezani članci Ciklon Amfam Indiju i Bangladeš usred pandemije pogodio super ciklon Amfan: Najmanje 14 mrtvih, evakuirano više od 2,4 milijuna ljud Razoran ciklon prijeti Indiji i Bangladešu - 7 Golema oluja prijeti milijunima ljudi: Stiže možda i najrazorniji ciklon koji su dosad doživjeli

Divlja je mačka uočena pomoću nadzornih kamera oko 4 sata ujutro kako luta hodnicima, a potjera za njom je trajala sve do večernjih sati kada je napokon uspavana pomoću dva metka, prenose indijski mediji.

Najozbiljnije vjeruje da je mačka: "Došlo je do genetskog defekta, mrnjau"

Jasno, da se leopard ušuljao u školu tijekom radnog dana pitanje je koliko bi djece pritom stradalo, ovako su ozlijeđeni 'samo' muškarci koji su sudjelovali u potjeri, odnosno oni koji si bili dovoljno radoznali da sve to iz neposredne blizine promatraju.

Među onima koji su morali u bolnicu se našao i jedan fotograf koji je želju da snimi životinju platio gadnim ozljedama lijeve ruke.