Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na sve četiri

MIJAUČE, GREBE, PREDE Ona najozbiljnije vjeruje da je mačka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nano i njezin prijatelj Svein tvrde da se izvrsno razumiju kada međusobno mijauču.

Nano, 20-godišnja djevojka iz Osla, uvjerena je da je prilikom njezinog rođenja došlo do genetskoga defekta i da je zapravo mačka zarobljena u tijelu djevojke!

Pročitajte i ovo Ilustracija Gnjusan zločin Mačku oderala i samljela je u blenderu, a onda je odlučila ubiti mladog inženjera: "Nije to bila reakcija ni greška..." Ilustracija novi virus Virus o kojem se malo zna odnio prvu ljudsku žrtvu: Stanovnici su pozvani da budu na oprezu

Nano ističe da je to spoznala u 16. godini, pa otad mijauče, sikće na pse, grebe, prede, a gdjekada i hoda na sve četiri 'šape' ako joj je takav dan.

Također navodi da mrzi vodu, da ima daleko razvijeniji sluh i vid u odnosu na ljude, ali isto tako priznaje i to da je slab lovac te da joj je uloviti miša još uvijek neostvarena želja.

Lijepa mlada dama predstavila što može zbog rijetke nasljedne bolesti

U svom mačjem životu nije usamljena jer za najboljeg prijatelja ima Sveina, mladića za kojeg tvrdi da nije rođen poput nje kao mačka, ali da mu je to jedna od osobnosti.

Nano i Svein tvrde da se izvrsno razumiju kada jedan drugome mijauču, a kako izgleda njihova međusobna komunikacija, pokušali su predstaviti ispred kamera postaje NRK P3.

Nano, gle čuda, zbog svega posjećuje psihologa koji je uvjerava da će trenutačnu fazu jednoga dana ipak prerasti i prihvatiti da nije životinja. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene