PR
PR

Dok je Renata iz Zagreba obavljala svoj uobičajeni shopping u Pevec centru vjerujemo da je razmišljala kako bi joj u tom trenutku dobro došla nagrada od 100.000 kuna iz Pevecove nagradne igre „Budi jedan od Pevecovih 7.“


Nakon samo nekoliko dana ispostavilo se da je taj prošlotjedni shopping bio uspješan iz 100.000 razloga. Upravo je gospođi Renati najpoznatiji učitelj iz Večernje škole, a odnedavno i Pevecov „zaposlenik“ s malih ekrana Željko Pervan javio kako je osvojila 100.000 kuna u Pevecovoj nagradnoj igri. Poznavajući Pervana, nije nam ni čudno što je gospođa Renata u prvom trenutku smatrala kako je riječ o vrlo dobro osmišljenoj šali. Međutim, shvativši da je zaista osvojila vrijednu nagradu, ne sumnjamo kako će joj 25. listopada ostati u lijepome sjećanju.

Vezani članci City slavi uz najbolje popuste, super nagrade i brojna iznenađenja City slavi uz najbolje popuste, super nagrade i brojna iznenađenja PR Moja polica u Adriaticu vrijedi više

Osim naše Renate i gospodin Antun Marković, prvi dobitnik Pevecove nagradne igre, zasigurno će još dugo pamtiti ugodni razgovor sa Željkom Pervanom u kojem je također saznao sretne vijesti. Gospodin Marković nam je i sam kazao kako se nadao da će osvojiti nagradu, ali je jedva povjerovao kada mu se to zaista i dogodilo.

Kako ne bi ostali na samo dvoje sretnika, Pevec nastavlja uveseljavati članove kluba vjernosti. Pred njima je još pet mogućnosti osvajanja velike nagrade od 100.000 kuna na Pevecovoj poklon kartici te čak 215 poklon-kartica u vrijednosti od 1000 kuna. Članovi Pevec kluba sretne vijesti mogu očekivati svakih 10 dana do 15. prosinca kada su na rasporedu izvlačenja dobitnika. Sljedeće veliko izvlačenje je već 4. studenog, a kako biste se pridružili našoj Renati i Antunu, postanite član Pevecova kluba vjernosti, kupujte u vrijednosti iznad 200 kuna te popunite prijavu na infopultu najbližeg prodajnog centra ili na www.pevec.hr.