Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Socijalistička verzija popularne igre

Komunistički Monopoly: Za kruh čekaj u redu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi veliki hit na obiteljskim okupljanjima uskoro bi mogao postati – komunistički Monopoly.

Popularna društvena igra dobiva socijalističku verziju. Koncept igre, u kojoj igrači čekaju u redovima za kupnju osnovnih namirnica kao što su kruh i toaletni papir, osmislili su stručnjaci poljskog Istraživačkog instituta.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rat u Europi Poljska bijesni jer je Rusija povrijedila zračni prostor: Varšava traži objašnjenje Moskve Ilustracija Rat u Europi Rusija napala Kijev i Lavov, uzbuna u Poljskoj: ''Ruski projektil je ušao u naš zračni prostor, digli smo avione''

Igrači neće graditi ogromna carstva i imanja, a umjesto bankrota očekivat će ih strpljivo čekanje u redovima. 'Igra bi trebala omogućiti razumijevanje života u Poljskoj pod komunističkim režimom. Također podsjeća na čekanje u redovima kako bi se došlo do hrane, odnosno na nešto što su ljudi zaboravili', pojasnio je kreator igre Karol Madaj.

>> Zagreb u novom izdanju igre Monopoly?

Tako će igrači izvlačiti karte koje im mogu donijeti 'dobre' veze s Komunističkom partijom i prebaciti ih na vrh reda za čekanje ili negativne na kojima će pisati kako je dućan upravo zatvorio svoja vrata, piše britanski Metro.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene