Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na internetu se pojavila stranica na kojoj korisnici mogu virtualnim paljenjem zastava pokazuju koja im je od njih najomraženija.


Još jedna u nizu neobičnih stranica pojavila se na internetu.

Vezani članci Policajac iz BiH podiže hrvatsku zastavu iz blata Gesta policajca iz Bosne i Hercegovine u Petrinji dirnula je mnoge: ''Mislim da nisam nikakav heroj, ali da imam veliko srce bosansko - imam'' Slika nije dostupna Zagreb: U dva ujutro pokušali zapaliti zastavu Zagreb pride na Trgu bana Jelačića

Stranica Flag Burnig World svima koji to žele omogućuje da zapale zastavu neke države, naravno virtualno. Korisnici su do sada spalili gotovo 50 milijuna zastava, a ona hrvatska gorjela je više od 77 tisuća puta. Nakon što odaberu zemlju čiju zastavu žele spaliti, korisnici na nju samo trebaju kliknuti i nestat će u plamenu.

FOTO Lijepo je ovo vidjeti iza Baracka Obame

Bitno je napomenuti da se broj spaljivanja neprestano mijenja. U ponudi su i naši susjedi pa je tako zastava Bosne i Hercegovine trenutno gorjela više od sto tisuća puta, zastava Srbije preko 93 puta, ona slovenska preko 97 tisuća puta, a zastava Crne Gore broji više od 75 tisuća virtualnih zapaljenja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook