Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijekom spolnog čina

Kiselinom polio ljubavnika svoje transeksualne ljubavnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je muškarac iz New Yorka naletio u svom stanu na transkeksualnu ljubavanicu, koja je imala seksualne odnose s drugim muškarcem. Kako bi ih zaustavio u tom činu, polio je muškarca nagrizajućom kiselinom.

29-godišnji Antonio Lara, žrtva napada, kaže da je '19-godišnjakinja htjela novac za oralni seks, pa joj je dao 20 dolara'. 'Zatim je ušao muškarac i držao je šalicu. Mislio sam da unutra ima vruću kavu, ali bila je nekakva kiselina', dodao je Lara, otac dvoje djece.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Traže pravednu presudu New York: Prosvjed stotina Hrvata pred UN-om zbog presude Slika nije dostupna Životna avantura Vožnja taksijem vrijedna 25.000 kuna!

'Djevojka je istrčala na ulicu gola i vrištala je', rekla je Dianora Niccolini, 74-godišnja susjeda i svjedokinja događaja. Lara tvrdi da ga je djevojka kontaktirala telefonom, poslala mu je fotografiju, a onda su se dogovorili za sastanak. Našli su se u stanu, gdje je djevojka živjela s 37-godišnjim Olivaresom.

Lara se nalazi u teškom, ali stabilnom stanju. Ima opekotine po licu, vratu, grudima i trbuhu. Susjedi tvrde da je djevojka Olivaresova ljubavnica, dok mu žena živi u drugom dijelu New Yorka, piše NY Daily News.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene