Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sprema se za Guinnessov rekord

Bacanjem karata reže povrće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kinez, Ve Tongxin, sprema se oboriti Guinnessov rekord u bacanju karata kojima reže povrće.

Ye Tongxin (48), radi kao voditelj školskih buseva u kineskoj provinciji Nanjing. Za svoj pothvat trenira već deset godina i to bacajući karte kojima reže krastavce i lubenice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna GRAĐANI, PRIPAZITE! ZET objavio važno upozorenje za one koji se voze javnim prijevozom: "U tom razdoblju kupnja karata kod vozača neće biti dostupna" Mao Sheng Nije mu lako VIDEO Muškarca odbijali na razgovorima za posao, razlog je nevjerojatan

Vježba na okviru, visokom metar i pol, za koji objesi povrće i sasjeće ih u komadiće. Tajna je u brzini kojom Tongxin baca karte. One tada ubrzaju, pretvarajući se u leteće noževe.

>> Valpovo: Povrćari podijelili 2 tone krastavaca

'Obično treniram sat vremena ujutro. Odradim osam do deset krugova kako bi ojačao. Nakon večere treniram oko dva sata', rekao je Ye Tongxin.

Njegov novi rekord je 12 presjećenih krastavaca u 47.2 sekunde, dok mu je cilj postaviti Guinnessov rekord od 18 krastavaca u 60 sekundi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene