Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Udruga fotografa specijaliziranih za snimanje svadbi zatražila je službenu zabranu snimanja obnaženih mladenaca, što je postala nova moda u Kini.


'Vjenčanje je posvećen čin i željeli bismo da ga mladi poštuju', napisali su članovi udruge fotografa iz Šangaja. U Kini je postao običaj da se mladenci fotografiraju prije samog obreda i to u nekom pastoralnom okruženju ili na turističkim atrakcijama. Poziranju u zapadnoj odjeći i kineskoj tradicionalnoj nošnji parovi su pridodali i snimke u kostimima Adama i Eve s pokrivalima za intimne dijelove tijela.

Vezani članci Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Muku muči s Adrianinim slikanjem: Duje Ćaleta-Car nasmijao svojom reakcijom na njezino poziranje za Instagram Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Slavni oskarovac nikad nije bio zaljubljeniji: Strpljivo je fotografirao 23 godine mlađu djevojku!

Snimanje takvih fotografija nije protuzakonito, no njihova distribucija smatra se pornografijom. S ozbirom da parovi takve snimke postavljaju na internet, o toj se temi povela oštra rasprava u Kini.(Hina)