Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

Fotografi se protive

Kina traži zabranu fotografiranja obnaženih mladenaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udruga fotografa specijaliziranih za snimanje svadbi zatražila je službenu zabranu snimanja obnaženih mladenaca, što je postala nova moda u Kini.

'Vjenčanje je posvećen čin i željeli bismo da ga mladi poštuju', napisali su članovi udruge fotografa iz Šangaja. U Kini je postao običaj da se mladenci fotografiraju prije samog obreda i to u nekom pastoralnom okruženju ili na turističkim atrakcijama. Poziranju u zapadnoj odjeći i kineskoj tradicionalnoj nošnji parovi su pridodali i snimke u kostimima Adama i Eve s pokrivalima za intimne dijelove tijela.

Pročitajte i ovo The Grand Canyon Ljubitelji prirodnih ljepota Selfijima do smrti: Pronađena još jedna žrtva fotografiranja u Grand Canyonu, u samo 8 dana poginulo troje turista Slika nije dostupna Na vrućem kamenju skuhao večeru Britanac prespavao u vulkanu: Svima bih to preporučio!

Snimanje takvih fotografija nije protuzakonito, no njihova distribucija smatra se pornografijom. S ozbirom da parovi takve snimke postavljaju na internet, o toj se temi povela oštra rasprava u Kini.(Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene