Vitka linija, trajno oblikovano i čvrsto tijelo moguće je i nakon blagdana!

Galerija PR +0 PR

 Samo na Crnom Jaju i samo jednom godišnje u suradnji sa svjetski priznatim brendom Figurella nudimo vam najučinkovitiji Push Up program trajne vitkosti, podržan od strane tisuće zadovoljnih korisnica, sada je dostupan uz čak 80% popusta i tri grada – Zagrebu, Rijeci i Zadru!

Vezani članci Autoškola Classic Jer ti treba! Osposobi se za vozača B kategorije uz CrnoJaje.hr i top ponude koje se ne propuštaju! Slika nije dostupna Bicikli / Tečaj kuhanja / Bulldog - idealna kombinacija ;)

Vitka linija, trajno oblikovano i čvrsto tijelo moguće je i nakon blagdana! Blagdanski dani su iza nas, a prizor u ogledalo nimalo Vas ne oduševljava? Željni ste gubitka kilograma, a nikako da sami postignete željeno? Uvjerite se da su promjene itekako moguće uz mršavljenje i oblikovanje tijela bez gladovanja sa 42 vrhunska tretmana!

PR PR

Vaš preobražaj počinje u suradnji s Figurellinim stručnim timom kroz 5 koraka: besplatna analiza figure, ciljana fizička aktivnost, terapija aktivnim kisikom (ili ozonom), pravilna i uravnotežena prehrana i naposljetku, Icoone ili LPG cellu - M6 anticelulitni ili antiageing tretmani koji savršeno upotpunjuju metodu Figurella i daju Vam blistave i zapanjujuće rezultate!

Briga o sebi, osjećaj ženstvenosti i zadovoljstva, čvrsto i oblikovano tijelo usrećit će svaku od Vas! Stoga, pridružite se zadovoljnim korisnicama i neka ova bude Vaša godina uz napokon postignute željene promjene životnog stila, oblikovano tijelo, trajne rezultate i zadovoljstvo bez premca! Vrijeme za promjene je SAD jer ponuda je ograničena, ide samo jednom godišnje i samo na CrnoJaje.hr!

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju