Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Situacija koja je mogla biti početak jednog prijateljstva je neslavno završila.


Neimenovani motorist, po svemu sudeći Englez, imao je u utorak najbolju namjeru spasiti dan jednom svom sugrađaninu. Naime, mladić je na benzinskoj postaji zaboravio da je na automobil odložio novčanik i mobitel, pa nastavio svojim putem uvjeren da je sve u redu.

Vezani članci Zaustavljali automobile i kupili novac s ceste (Foto: Dnevnik.hr) Novčanice poletjele Branimirovom, uslijedila otimačina: Nakon objave snimke dijelu građana proradila savjest, no kod drugih je prevladala pohlepa PR Top 4 vrhunska novčanika u 2019. godini koje morate imati!

Na njegovu sreću, motorist je na vrijeme primijetio da je novčanik skliznuo s automobila, no situacija koja je mogla biti početak jednog prijateljstva neslavno je završila.

Mladić je svom spasitelju pokazao srednji prst, što je motorista izbacilo iz takta. Novčanik je vratio, ali mu je zato mobitel bacio na pod.

Kako biste vi reagirali? Biste li odmah odustali od dobroga djela ili biste istrpjeli ružnu gestu i ostali dosljedni u namjeri da stranca spasite velikih muka?