Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još jedan 'Project X'

Kad rođendanski tulum izmakne kontroli...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon rođendanskog partya koji se izmakao kontroli, majci tinejdžerice prijeti tužba zbog remećenja javnog reda i mira.

U britanskom okrugu Essexu koji se nalazi nedaleko od Londona, do sada neviđeni prizori. Pijani tinejdžeri napravili su rupe u zidovima i stropu, srušili police, porazbijali prozore, išarali vrata i pokućstvo, bacili klavir u dvorište, razbijali boce po ulici, ispisali uvrjedljive grafite, sve dok ih policija nije rastjerala.

Pročitajte i ovo Mladi "Štedi, uloži i život posloži" Jesu li mladi u Hrvatskoj financijski pismeni? O novcu treba učiti od najranije dobi U Londonu izbodena dvojica mladića Jesu li smrti povezane? Misterij u Londonu, policija na nogama: Dvojica tinejdžera izbodena na smrt na različitim lokacijama u skoro isto vrijeme

Nakon što je stavila javnu objavu na Facebook i tako pozvala svoje prijatelje na rođendanski party, za Sarah Hine je počela prava noćna mora. Party na koji je trebalo doći oko tridesetak ljudi pretvorio se u masovno okupljanje kojem je prisustvovalo više od 800 tinejdžera.

>>EU ima plan kako zaposliti mlade

Na kraju su Sarah i njenoj majci ostavili poklon u obliku štete koja se procjenjuje na 30.000 funti, što je jednako iznosu od 279 718.78 kuna.

U priopćenju tamošnje policijske uprave, koju prenosi Dailymail stoji kako Esther Hine, majci tinejdžerice koja je na svoj rođendanski party pozvala više od 800 ljudi, prijeti tužba zbog remećenja javnog reda i mira.

Glasnogovornik essexške policije rekao je kako je policiji upućeno nekoliko poziva susjeda koji se se tužili na nered i buku na ulici. Nakon što su došli na mjesto događaja, nisu mogli vjerovati onome što su vidjeli. U izjavi za Daily Mail glasnogovornik dodaje kako nije bilo uhićenih niti tužbi za ikakva kriminalna djela.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene