Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SOMFY TENDE

Jeste li spremni za ljeto: imamo novi faktor zaštite od sunca

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/4 >>
Sada je savršeno vrijeme da počnete razmišljati kako ćete provesti sunčane ljetne dane.

Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/4 >>  Motorizirani sustavi za tende, sada po cijeni od samo 1300 kn, omogućit će vam da uživate u toplom vremenu. Ne propustite akciju na motor Altus 30/17 RTS koji u sebi ima ugrađenu centralu kapaciteta 12 različitih daljinskih upravljača i 3 Somfy RTS senzora. Motorizirana tenda pojednostavljuje vaš život jer se sva podešavanja na motoru rade bežično te se vrše putem zidnog daljinskog upravljača. Motor je dovoljan za pokretanje zglobnih tendi širine 6m i izbačaja 2m, a Somfy vam daje i garanciju na motor i daljinski na 5 godina. U akcijsku cijenu motoriziranog sustava ulazi motor koji sada stoji 1100 kuna i zidni daljinski od 200 kuna.

Pročitajte i ovo PR CONNEXOON Za najbolje scenarije PR SIGURNOST DOMA U JEDNOM KLIKU Mobilna aplikacija koja mijenja život

PR PR

Pretvorite svoju terasu ili balkon u zonu uživanja i iskoristite svaki sunčani dan na najbolji mogući način. Somfy motorizirani sustav tendi omogućuje vam praktičnost, a vašem će domu dati notu elegancije te vam omogućiti maksimalno provođenje vremena u vanjskom prostoru doma. Somfy vam približava i čini još dostupnijim sva dostignuća moderne tehnologije za funkcionalnu zaštitu od sunca, a Somfyevi proizvodi, upravljači te zidni prekidači osjetljivi na dodir svojim dizajnom i bojom uklopiti će se u bilo koji interijer.

PR PR

SOMFY je vodeći svjetski brend na području motora, automatskih sustava i rješenja za sve vrste zaštite od sunca (rolete, tende, zavjese, venecijanere, rolo platna, grilje) koje će biti u potpunom skladu s vašim zahtjevima.

PR PR

Inovativno, funkcionalno, jednostavno, estetsko, pouzdano, to je Somfy.
Za više informacija obratite nam se: Somfy predstavništvo za Hrvatsku.


SOMFY HRVATSKA
Obrovac 39
51218 Dražice
Tel:051/502-640
Fax:051/502-646
e-mail: sasa.moric@somfy.com
http://www.somfy.hr/

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene