Obavijesti Video Pretražite Navigacija
CONNEXOON

Za najbolje scenarije

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/3 >>
Zamislite da, kao u scenariju filma, svojim pametnim telefonom možete upravljati svijetom oko sebe.

 Zamislite da ujutro nakon odlaska na posao jednim klikom zaključate svoje pristupe i aktivirate alarm. Prilikom povratka ulazna i garažna vrata se otvaraju, vanjska svjetla se uključuju a alarm se isključuje.Kada se pritiskom na jednu aplikaciju u vašoj kući dogodi više međusobno sinkroniziranih aktivnosti na način kako ste sami to zamislili i prethodno zadali, govorimo o scenariju:

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Koncept Membrain Pametna kuća hrvatskih studenata uskoro u Zadru i Zagrebu Slika nije dostupna Membrain Upija energiju i prenosi je u interijer: Hrvatski studenti grade samoodrživu kuću!

Zamislite da ne morate brinuti o svom domu kad niste kod kuće već da se prema vašoj zamisli sve radnje vrše automatski. Paljenje rasvjete, zatvaranje i zaključavanje dvorišnih vrata, aktiviranje alarma, spuštanje nadstrešnice u trenucima kad je sunce najjače, otvaranje i zatvaranje prozora, i komfor spuštanja tende iz ureda!

Zamislite da na pametnom telefonu dobijete obavijest ukoliko ste prije izlaska iz kuće zaboravili zatvoriti prozor u svojoj spavaćoj sobi !

PR PR

Programski scenarij ili jednostavnije – scenarij postaje 'najpametniji' dio vaše pametne kuće budući da jednim klikom usklađuje sve sustave – pristup, tende i nadstrešnice, prozore i drugo - prema vašim željama, navikama ili prilici.

CONNEXOON Vam omogućuje da putem Connexoon® Boxa spojenog na vaš internetski priključak centralizirate, upravljate i programirate povezanu opremu jednog/nekoliko okruženja u vašem domu.

Navedenim funkcionalnostima moći ćete pristupiti putem posebnih Connexoon® aplikacija na vašem pametnom telefonu:
- Connexoon® Access,
- Connexoon® Terrace,
- Connexoon® Window

PR PR

Jednostavno priključite Connexoon® box na ADSL modem koristeći dostavljeni Ethernet kabel, te na glavnu električnu jedinicu, instalirajte uslugu i pokrenite Connexoon® I u potpunosti uživajte u svim prednostima svog povezanog doma!

SOMFY HRVATSKA
Obrovac 39
51218 Dražice
Tel:051/502-640
Fax:051/502-646
e-mail: sasa.moric@somfy.com
http://www.somfy.hr/

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene