Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SIGURNOST DOMA U JEDNOM KLIKU

Mobilna aplikacija koja mijenja život

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR +0 PR Galerija 1/2 >>
Zamislite da, kao u scenariju holivudskog filma, svojim pametnim telefonom možete upravljati svijetom oko sebe

 Zamislite da se ujutro nakon buđenja otvaraju prozori, dižu sjenila i rolete, a prostor automatski rashlađuje ili zagrijava. Prije spavanja, sve se automatski zatvara, vrata se zaključavaju a svjetla gase. Zamislite da ne morate brinuti o svom domu kad niste kod kuće već da se prema vašoj zamisli sve radnje vrše automatski. Paljenje rasvjete, zatvaranje i zaključavanje dvorišnih vrata, aktiviranje alarma, spuštanje roleta u trenucima kad je sunce najjače ili kad se iznenada pojavi ljetni neverin.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pravo rješenje za sve vrste zaštita od sunca uz 15% popusta

PR PR  

Sve to i još malo više od toga moguće je sa Somfy Io- homecontrol® automatiziranim sustavom: Somfy je razvio TaHoma® sustav za centralizirano upravljanje s pametnog telefona, tableta ili računala povezan s internetom koji vam pomoću mobilne aplikacije omogućava programiranje svih radnji. Prema želji i samo jednim dodirom olakšajte definiranje, programiranje i mijenjanje cijelog niza naredbi pomoću scenarija kojeg sami definirate. Možete stvoriti „in motion“ scenarije koji se prilagođavaju vašem stilu života.

 Io - homecontrol® je vrlo sigurna bežična tehnologija koja je ugrađena u kućnu opremu proizvođača poznatih svjetskih marki.
Tahoma® je kompatibilna sa 19 vodećih tvrtki pametnih sustava u rezidencijalnom sektoru i radi sa 6 glavnih međunarodnih protokola koji se koriste u pametnim sustavima u domu (zigbee, RTS,Z-wave,enocean,io, thread group.)
Vodeći svjetski brendovi poput Philipsa, Veluxa, Groupe Atlantic, Ciata, Secuyou, Hitachi i Honeywell prepoznali su kvalitetu Somfy sustava i prilagodili svoje proizvode kako bi bili kompatibilni s ovim inteligentnim rješenjem koje olakšava život modernog pojedinca.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene