Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jednom je slučajno, pet u nizu je tradicija!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Povjerenje, prinos i tradicija tri su najvažnije riječi u svijetu investicija.

 To dobro znaju u Allianz Investu, a iste vrijednosti prepoznali su i njihovi ulagači, kao i Udruženje društava za upravljanje investicijskim fondovima, koje je petu godinu zaredom nagradilo mješoviti fond Allianz Portfolio dodijelivši mu prestižnu nagradu TOP OF THE FUNDS. Allianz Portfolio svojim dugogodišnjim rezultatima zaslužuje pažnju svakog tko danas ozbiljno promišlja o ulaganju vlastitih sredstava, ističe predsjednik Uprave Mario Staroselčić.

Pročitajte i ovo Kune, ilustracija (Printscreen Informer) Daleko ispod prosjeka regije Najslabiji rast u šest godina: Financijska imovina naših kućanstava porasla za samo 2,6 % Slika nije dostupna Putno osiguranje u pola cijene!

No priznanje za najbolji mješoviti otvoreni investicijski fond s javnom ponudom u 2014. godini nije jedino na što menadžeri Allianz Investa mogu biti ponosni. Naime, ova je tvrtka već drugi put u zadnje tri godine dobila i nagradu za najbolje društvo za upravljanje investicijskim fondovima u Hrvatskoj. U Allianz Investu komentiraju da su višestruke nagrade lijepa stvar, ali da su prinosi fondova i zadovoljni ulagači ono što ih potiče na izvrsnost u upravljanju investicijama njihovih klijenata.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene